user
e
sv

Samsung’un yapay zekası kulaklıklara geliyor! İşte ilk model

119 okunma — 18 Şubat 2024 22:50
Galaxy Buds 2 ve 2 Pro gibi bazı kulaklık modelleri Samsung'un yapay zekası Galaxy AI ile tanışmaya başladı.

Samsung, geçtiğimiz haftalarda düzenlediği S24 etkinliği kapsamında yeni yapay zeka asistanı Galaxy AI’ı da tanıttı. İlk olarak S24 serisinde kullanılan Galaxy AI, şimdi de kulaklıklara gelmeye başladı. Samsung’un Galaxy Buds 2 ve 2 Pro için yapay zeka güncellemesi verdiği bildirildi.

Samsung Buds 2 ve 2 Pro için Galaxy AI müjdesi

Samsung; Galaxy Buds FE, Galaxy Buds 2 ve Galaxy Buds 2 Pro gibi bazı popüler kulaklık modellerine Galaxy AI güncellemesi vermeye başladı. Kablosuz kulaklıklarına yapay zeka desteği kazandıran şirket, böylece Galaxy AI’ı genişletmeye devam ediyor.

Sosyal medyadaki paylaşımlara göre güncelleme Hindistan pazarındaki modelleri etkiliyor. S24 serisi telefonlar ile eşleştirildiğinde, Buds 2 serisinin gerçek zamanlı çeviri ve tercüme özellikleri kazandığı belirtildi. Bu sayede kullanıcılar S24’ün ekranında aramaların çevirilerini gerçek zamanlı olarak görebiliyor.

Galaxy AI’ın ayrıca Buds 2 kulaklıkları kullanılarak yapılan görüşmeler sırasında kesintisiz iki yönlü çeviri sağladığı da belirtildi. Daha da önemlisi, bu yapay zeka işlevleri internet bağlantısı olmadan doğrudan kulaklıklar üzerinde çalışıyor.

Samsung, bu özellik sayesinde dil çevirisinin kolaylaştığını ifade etti. Kullanıcıların, sadece Galaxy Buds mikrofonuna konuşmaları gerektiğini ve telefonlarını elden ele dolaştırmalarına gerek kalmayacağını dile getirdi. Kulaklık üzerinden gerçek zamanlı tercüme edilmesine olanak tanıdığını doğruladı.

Güncelleme ilk olarak Hindistan pazarına sunuldu, ancak Samsung’un yakında diğer pazarlara da dağıtım yapması bekleniyor. Bu, Samsung’un yapay zekayı aksesuarlarına getirme çabalarının bir parçası.

Kaynak : https://shiftdelete.net/samsung-galaxy-buds-2-galaxy-ai
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli