user
e
sv

Amazfit, yeni bütçe dostu akıllı saati için geri sayıma geçti

119 okunma — 08 Şubat 2024 00:30
Amazfit, 1.75 inçlik AMOLED ekranıyla dikkat çeken yeni akıllı saatini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu cihaz, şık tasarımı ve ileri teknolojisiyle kullanıcıların beğenisini toplamaya aday.

Geçtiğimiz ay Amazfit, Hindistan pazarına yönelik yeni bir akıllı saat modelinin lansmanını müjdeledi. Söz konusu giyilebilir teknoloji ürünü, tasarım açısından Apple Watch’a oldukça benzeyen Amazfit Active olarak adlandırılıyor. İlk tanıtımda akıllı saatin detayları hakkında çok fazla bilgi verilmemişken, son duyuruyla resmi lansman tarihi doğrulandı.

Amazfit, Amazfit Active akıllı saatinin 10 Şubat 2024 tarihinde duyurulacağını resmen açıkladı. Bu model, global pazarda Amazfit Active Edge ile birlikte piyasaya sürülecek ve kişiselleştirilmiş fitness tavsiyeleri sunan AI destekli Zepp Coach ile birlikte gelecek. Bu özellik, gelişmiş teknolojiyi günlük sağlık ve fitness aktiviteleriyle entegre ediyor.

Amazfit, yeni bütçe dostu akıllı saati için geri sayıma geçti

Akıllı saat, kayışı olmadan sadece 24 gram ağırlığında şık bir tasarıma sahip. 1.75 inçlik AMOLED ekranı 450 x 390 piksel çözünürlük sunuyor. Kavisli cam paneliyle %73 ekran-gövde oranına ulaşıyor. Ayrıca, 5ATM su direnciyle koruma da sağlıyor. Dikkat çeken bir başka özellik ise, her sabah fiziksel ve zihinsel hazırlığınızı hesaba katan bir sağlık metriği olan Hazırlık Skoru.

Amazfit Active akıllı saat, resmi açıklamalara göre, tek bir tam şarjla 14 güne kadar pil ömrü sunacak. Ancak GNSS konum özelliğinin sürekli kullanımı, pil ömrünü yaklaşık 16 saate düşürecektir. Fiyatlandırma detayları henüz netleşmese de, Hindistan’da Amazon üzerinden satışa sunulacağı doğrulandı. Daha fazla güncelleme için takipte kalın.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/akilli-saat/amazfit-yeni-butce-dostu-akilli-saati-icin-geri-sayima-gecti-65c39137240dc0ba38032196
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli