user
e
sv

WhatsApp’a “şu ana kadar neden yoktu” diyeceğiniz bir özellik geliyor!

94 okunma — 04 Şubat 2024 10:16
WhatsApp'ın Favori Kişiler özelliği üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Peki bu yenilik ne işe yarayacak? İşte detaylar...

Dünyanın dört bir yanından milyarlarca kullanıcısı ile en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, önemli yenilikler ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Yeni özellikler test eden şirketin şimdi ise şu ana kadar neden olmadığını düşüneceğiniz bir yenilik üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. İşte detaylar…

WhatsApp için Favori Kişiler özelliği yolda

WhatsApp, son dönemlerde kullanıcıların istedikleri özellikler üzerinde çalışıyor. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde şirketin mobil versiyonda yer alan Sohbet Kilidi seçeneğini web uygulamasına getireceği ortaya çıktı. Bununla beraber iPhone kullanıcıları için Passkey özelliğinin de test edildiği görüldü. Şimdi ise WhatsApp‘ın Favori Kişiler özelliği üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

WhatsApp için Favori Kişiler özelliği yolda

WABetaInfo tarafından paylaşılan bilgilere göre iOS için WhatsApp uygulamasına Favori Kişiler özelliği eklenecek. Şu anda test aşamasında olduğu aktarılan bu yenilik ile favori olarak işaretleyeceğiniz kişiler, aramalar kısmında daha üst sıralarda görünecek. Bu da daha kolay ulaşmanızı sağlayacak.

Şu anda test aşamasında olan bu özelliğin herkes için ne zaman yayınlanacağı ise bilinmiyor. Bu noktada tahminler, önümüzdeki haftaları işaret ediyor. Dolayısıyla şimdilik beklemekten başka yapacak bir şey yok gibi görünüyor.

Bunun yanı sıra geçtiğimiz günlerde çıkan bir habere göreyse WhatsApp’ta hesapsız mesajlaşma dönemi başlıyor. Avrupa Birliği’nin teknoloji şirketlerini ilgilendiren Dijital Hizmetler Yasası kapsamında, WhatsApp da bu konuda adım atmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz haftalarda iOS için yayınlanan güncelleme ile birlikte, platformlar arası mesajlaşma özelliği üzerinde çalışıldığı ortaya çıktı. Bu özellik sayesinde, WhatsApp hesabı olmayan ancak Telegram kullanan bir arkadaşınıza mesaj gönderebileceksiniz.

Kaynak : https://shiftdelete.net/whatsapp-favori-kisiler
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli