user
e
sv

Samsung Galaxy Fit 3’ün sızdırılan özellikleri heyecan yarattı

126 okunma — 02 Şubat 2024 16:34
Samsung Galaxy Fit 3'ün resmi olmayan listelemesi, cihazın tüm özelliklerini ortaya çıkardı ve kullanıcıların beklentilerini artırdı.

Samsung’un en yeni amiral gemisi Galaxy S24 serisini ve ilk akıllı yüzüğü Galaxy Ring’i piyasaya sürmesinin ardından, şirketin bir fitness takipçisi üzerinde çalıştığı yönünde söylentiler dolaşıyor. Samsung Galaxy Fit 3, geçtiğimiz Kasım ayından bu yana çeşitli sızıntı ve sertifika sitelerinde karşımıza çıktı. En son olarak Samsung’un resmi internet sitesinde kısa bir süreliğine yer alan Galaxy Fit 3, hızlı bir şekilde kaldırılsa da bazı ekran görüntüleri paylaşıldı.

Samsung’un yanlışlıkla yayınladığı görüntülerde Galaxy Fit 3’ün sızıntılarda gördüğümüz dikdörtgen tasarımı koruduğu görülüyor. Cihaz, turuncu ve siyah renk seçeneklerine sahip kayışlarla ve sağ kenarında fiziksel bir butonla dikkat çekiyor. Samsung Community tarafından paylaşılan özellik listesine göre Galaxy Fit 3, 1.57 inçlik bir AMOLED ekrana sahip olacak. Alüminyum gövdeye, IP68 sertifikasına ve 5ATM su direncine sahip olacak cihazın ağırlığı 18.5 gram olacak. Ekran boyutu, 2020’de piyasaya sürülen Galaxy Fit 2’ye göre önemli bir iyileştirme sunuyor.

Samsung Galaxy Fit 3’ün sızdırılan özellikleri heyecan yarattı
Fitness özellikleri açısından Galaxy Fit 3, optik kalp atış hızı sensörü, uyku takibi, ışık sensörü ve düşme algılama gibi özelliklerle donatılacak. 100’den fazla egzersiz modunu destekleyecek olan cihaz, yerleşik GPS, hoparlör ve NFC özelliklerinden yoksun olacak.

Sızıntılar, Galaxy Fit 3’ün 13 güne kadar pil ömrü sunacağını gösteriyor. Ayrıca cihaz, bildirimler, müzik kontrolü, kamera kontrolü, telefon bulma gibi kullanışlı özellikler sunacak.

Samsung Galaxy Fit 3’ün fiyatı henüz açıklanmamış olsa da, cihazın yaklaşık 80 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulması bekleniyor. Yanlışlıkla yapılan bu listeleme, cihazın çok yakında piyasaya sürülebileceğine işaret ediyor.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/akilli-saat/samsung-galaxy-fit-3un-sizdirilan-ozellikleri-heyecan-yaratti-65bbbed1b3e3682ac40ff948
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli