user
e
sv

Seagate’ten 24GB’lık IronWolf Pro!

103 okunma — 31 Ocak 2024 11:28
Seagate, veri depolama çözümlerinde yeni bir sayfa açıyor; NAS sistemleri için geliştirilen 24 TB kapasiteli IronWolf Pro hard diskleri ile kullanıcıların beklentilerini karşılıyor.

Depolama çözümleri konusunda tanınmış bir marka olan Seagate Technology, küçük ve orta ölçekli işletmeler ile kurumsal firmaları hedefleyen IronWolf Pro sabit disklerini piyasaya sürdü. Bu yeni sabit disk, özellikle ağa bağlı depolama (NAS) sistemleri için sürekli bir performans sunmak üzere tasarlandı.

NAS birimleri, merkezi bir veri merkezi işlevi görerek birden fazla kullanıcı ve cihaz için kolay dosya paylaşımı ve yedekleme imkanı sağlar. Ancak bu depolama merkezleri, talepkar iş yüklerini yönetebilmek ve güvenilir bir performans sağlayabilmek için özel donanımlara ihtiyaç duyar; IronWolf Pro 24TB bu ihtiyacı karşılayacak şekilde tasarlandı.

Seagate AgileArray teknolojisi ile donatılmış olan bu sabit disk, çoklu disk sistemlerinde üstün performans sunmak için optimize edilmiş durumda. Çift düzlem dengesi ve sınırlı süreli arıza kurtarma (TLER) teknolojisi, sınıfının en iyi performansına katkıda bulunuyor.

Seagate’ten 24GB’lık IronWolf Pro!

Ayrıca, sabit diskte yer alan dahili döner titreşim (RV) sensörü, çift düzlem dengesi ile birleşerek titreşim sorunlarını etkin bir şekilde azaltıyor ve böylece sürekli yüksek performans ve güvenilirlik sağlıyor.

Sabit disk, uyumlu NAS sistemlerinde sistem sağlığı için önleyici, müdahaleci ve kurtarma tavsiyeleri sunan IronWolf Sağlık Yönetim sistemi ile birlikte geliyor.

IronWolf Pro serisi, 2TB’dan 24TB’a kadar değişen depolama kapasiteleri sunuyor. Tüm depolama varyantları 285MB/s aktarım hızı sunuyor, yıllık 550TB’a kadar iş yükünü destekliyor ve 2.5 milyon saatlik ortalama arıza süresi (MTBF) özelliğine sahip.

Seagate IronWolf Pro 24TB varyantı, piyasada rekabetçi bir fiyat olan 649 ABD doları (yaklaşık 4652 RMB) ile satışa sunuldu. Seagate, bu ürünle birlikte beş yıl sınırlı garanti, üç yıl ücretsiz Kurtarma Veri Kurtarma Hizmetleri ve IronWolf Sağlık Yönetim sistemi sunuyor.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/donanim/seagateten-24gblik-ironwolf-pro-65b8109f0a80762c650e4f33#google_vignette
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli