user
e
sv

Telegram’ın sevilen özelliği Google Mesajlar’a geliyor!

113 okunma — 30 Ocak 2024 19:21
Google Mesajlar, Telegram'da insanların severek kullandığı bir mesajlaşma özelliğini kendi platformuna adapte ediyor.

Google Mesajlar, Android ekosisteminde artık Apple’ın iMessage’ı kadar popüler ve hatırı sayılır bir kullanıcı kitlesine sahip. Özellikle RCS özelliğiyle öne çıkan uygulama, bir başka haberleşme uygulaması olan Telegram’ın sevilen bir özelleştirme seçeneğini alıyor.

Google Mesajlar’da sohbet baloncuklarının rengi değiştirilebilecek

Platform, kullanıcıların uygulama içindeki sohbet baloncuklarının renklerini kişiselleştirmelerine olanak tanıyan yeni özelliğini tanıtmaya hazırlanıyor. İlk olarak Aralık ayında duyurulan bu özellik, RCS mesajlarındaki özelleştirme seçeneklerini artıracak.

google mesajlar telegram

Özel Baloncuklar ismi verilen bu özellik için resmi yayın tarihi henüz belli olmadı. Ancak uygulamanın 20240125_01_RCOO kodlu son beta sürümünde ilk kez kullanılmaya başlandı. Dolayısıyla özelliğin yakında canlıya çıkacağı düşünülüyor.

Özellik, tüm Google Mesajlar kullanıcıları için erişilebilir hale geldiğinde, kullanıcılar her biri eşleşen arka planlarla birlikte dokuz farklı sohbet baloncuğu rengi arasından seçim yapabilecekler.

Aynı Instagram’daki sohbet temalarını herkesin değiştirebilmesi gibi, RCS mesajlarını da sohbetteki her kişi de değiştirme yetkisine sahip olacak.

Benzer özellik dediğimiz gibi Instagram’da ve Telegram’da da bulunuyor. Sohbetin özelleştirilebiliyor olması bazı kullanıcılara gereksiz gelse de bazıları için de tercih sebebi olabiliyor.

Kaynak : https://shiftdelete.net/google-mesajlar-telegram-sevilen-ozellik-geliyor
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli