user
e
sv

Apple Watch X özellikleri ortaya çıktı!

198 okunma — 16 Ağustos 2023 18:52
2015'te piyasaya sürüldüğünden bu yana, Apple Watch'un yeni bir modeli her yıl mağazalara giriyor ancak genellikle minimum değişiklikle.

Bloomberg’den Mark Gurman’a göre, şirketin onuncu yıl dönümü modeli için daha önemli değişiklikler üzerinde çalıştığı bildirildiğinden, Apple Watch X piyasaya çıktığında bu durum en sonunda değişebilir.

Apple Watch X yükseltmeleri, şu anda kullanımda olan sürgülü tasarımın yerini alan ve daha büyük bir pil için alan sağlayan bir manyetik bant eki içerebilir.

Apple Watch X özellikleri ortaya çıktı!

Ayrıca, mevcut OLED ekranlardan daha iyi bir görüntü sağlayan daha ince bir saat kasasına ve bir mikroLED ekrana sahip olabilir. Sağlık cephesinde, Apple Watch X’in mevcut modellerde zaten mevcut olan kalp atış hızı monitörü, uyku takibi ve kan oksijen algılamanın yanı sıra bir kan basıncı sensörü içereceği bildiriliyor.

Bu güncellenmiş Apple Watch, yıllık güncelleme programını takip ederse veya Apple ilk sürümünden on yıl geçtikten sonra hala beklemek isterse, muhtemelen bir yıl daha piyasaya çıkmayacak. Apple Watch Series 9 ilk kez yolda (ve bu eylül ayında bir etkinlikte tanıtılması bekleniyor), Series 6’dan bu yana ilk kez daha hızlı bir işlemci ve bazı yeni renkler getiriyor. Tüm modellerinde Series 8 ile aynı boyutta kalması ve genel olarak sınırlı bir güncelleme olması bekleniyor.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/akilli-saat/apple-watch-x-ozellikleri-ortaya-cikti-64dbf30ef6756012b65b21fc
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli