user
e
sv

Xiaomi yeni hava temizleyici modelini satışa sundu

229 okunma — 05 Ağustos 2023 09:37
Birbirinden farklı sektörlerde tanıttığı yeni cihazlarla dikkatleri üzerine çekmeye devam eden Xiaomi, şimdi de yeni hava temizleyici modeliyle karşımızda.

Xiaomi’nin yeni hava temizleyici modeli Mi Air Purifier 4 Pro H, piyasadaki en kapsamlı amiral gemisi olmayı hedefliyor. Bu cihaz, 1999 yuanlık ($278) ön satış fiyatıyla çarpıcı bir özellik ve teknik özellikler serisi sunuyor.

Mi Air Purifier 4 Pro H modelinin özellikleri arasında formaldehit, bakteri, ikinci el sigara dumanı ve kokuları giderme yeteneği bulunuyor. Cihaz, formaldehit konsantrasyonunu 0.001 mg/m3’e kadar olan doğrulukla gösterebiliyor.

%99 formaldehit giderme oranına sahip olan bu hava temizleyici, aktif karbon ve yüksek moleküler nano reaktanlar gibi gelişmiş teknolojilerle donatılmıştır. Bu teknolojiler, formaldehitin tamamen ayrışmasını sağlıyor. Ek olarak, cihaz bir saat içinde %99.4 TVOC giderme oranına ulaşıyor.

Xiaomi yeni hava temizleyici modelini satışa sundu

Mi Air Purifier 4 Pro H modeli, altı katmanlı bir kompozit filtreye sahip. Bu filtre, çift antibakteriyel kaplama ve gerçek zamanlı UV sterilizasyonu ile bakteri ve toksinleri etkin bir şekilde ortadan kaldırıyor. Filtre, standart Pro modeline göre daha büyük ve sadece 0.84 yuan ($0.12) günlük maliyetle 10-14 aylık bir kullanım ömrü sunuyor.

Mi Air Purifier 4 Pro H, etkili bir hava temizleme için dakikada 10,000 litre temiz hava üretebiliyor. Bu sayede, büyük bir yatak odasını her üç saatte bir temizleyebiliyor ve 42-72 metrekarelik bir alan için uygun oluyor.

Cihazın pratik tasarımı, toz birikimini önlemek için kolay temizlenebilen çıkarılabilir bir üst kapağa sahip. Ayrıca, cihazın altındaki gizli çevresel tekerlekler, farklı odalar arasında rahat hareket etme olanağı sağlıyor. Cihaz ayrıca, 2 metre uzunluğunda bir güç kablosu ve yüksek çözünürlüklü bir OLED ekranla birlikte geliyor. Ekran, hava durumu hakkındaki bilgileri ve ekran kontrollerini gösteriyor.

Xiaomi‘den bekleneceği gibi, Mi Air Purifier 4 Pro H, Mi Home uygulaması ve Xiao AI sesli asistan gibi çeşitli kontrol yöntemlerini destekliyor. Xiaomi Mijia Air Purifier 4 Pro H, 8 Ağustos’ta satışa çıkacak. Perakende satış fiyatı 2199 yuan ($306).

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/donanim/xiaomi-yeni-hava-temizleyici-modelini-satisa-sundu-64cd4e0e4f420e5e39376336
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli