user
e
sv

Huawei, çocuklar için yeni bir akıllı saat geliştirdi

279 okunma — 04 Ağustos 2023 22:04
Teknoloji ilerledikçe, yeni teknolojilerin kullanım yaşı da gençleşiyor. İşte çocuklar için geliştirilmiş Huawei Children’s Watch 5 Vitality Edition.

Huawei, Çin’deki son lansmanında Huawei Children’s Watch 5 Vitality Edition’ı tanıttı. Bu yeni akıllı saat, çevrimdışı konumlandırma özelliğine ve video görüşmelerinde netliğe sahip. Saatin tasarımı çocukların ilgisini çekebilecek meka tarzında ve boşaltılmış silikon bir kayışı var. Saat, 10 kat AI konumlandırmayı destekliyor ve bu, gerçek zamanlı konumlandırmaya kadar uzanıyor. Huawei’nin NLP algoritması ve çoklu kaynak harita füzyon konumlandırma teknolojisi ile birleştirilmiş bir AI mimarisine sahip olan Huawei Children’s Watch 5 Vitality Edition, sık kullanılan yerlerde daha doğru sonuçlar verir. Bu akıllı saat, iç mekan konumlandırma, güvenli alanları belirleme, geçmiş rotayı sorgulama, okul saatini ayarlama gibi özellikleri destekler.

Huawei’nin bu son teknoloji ürünü saat, saat üzerinden diğer cihazlara sorunsuz video görüşmeler yapabilme özelliği ile çocukların yüzünü güldürüyor. Saati sallayarak arkadaş ekleyebilir, WeChat çocuk saati versiyonunu veya QQ çocuk özelliğini kullanabilirsiniz. Ayrıca Alipay ve WeChat ödeme QR kodlarını da desteklerken, ebeveynler çocuklarının harcama limitini belirleyebilirler. Bu Huawei çocuk saati, IPX8 suya dayanıklılık korumasına sahiptir.

Saat, bir çocuğun sırt, omuz ve koltuk altı eğim açılarını değerlendirebilecek bir AI görsel değerlendirme algoritması özelliğine sahiptir. Bu, genel bir değerlendirme sonucu ve yorumlama önerileri verir.

Huawei Children’s Watch 5 Vitality Edition, Çin’de 608 yuan (yaklaşık 85 dolar) fiyatla satışa sunuldu. Saat, kırmızı ve mavi dahil birkaç renk seçeneği ile geliyor ve JD.com gibi perakende platformlardan satın alınabilir. Huawei, Çocuklar İçin Akıllı Saat 5 Vitality Edition’ın diğer pazarlarda mevcut olup olmayacağını henüz belirtmedi.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/akilli-saat/huawei-cocuklar-icin-yeni-bir-akilli-saat-gelistirdi-64cd1a5fb0b2da5d5732bf21
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli