user
e
sv

ChatGPT uygulaması artık Android için kullanılabilir

155 okunma — 27 Temmuz 2023 08:40
OpenAI sözüne sadık kaldı ve söz verdiği gibi Android için bir ChatGPT uygulaması yayınladı. Artık Android’de de İOS sürümünde olduğu gibi, tavsiye ve yanıt almak için üretici yapay zeka ile konuşabilirsiniz.

OpenAI’nin şirket içi konuşma tanıma özelliğini kullanarak sesli isteklerde bulunabilir, sohbet geçmişinizi cihazlar arasında senkronize edebilir ve verileri dışa aktarabilirsiniz.

ChatGPT Plus aboneleri ayrıca istedikleri zaman standart (GPT-3.5) ve GPT-4 dil modelleri arasında geçiş yapabilirler. Kullandığınız katman ne olursa olsun, uygulamayı kullanmak için en az Android 6.0’a ihtiyacınız olacak.

Uygulama, özellikle Android’in hakim olduğu veya PC’lerin daha az yaygın olduğu ülkelerde ChatGPT’yi daha erişilebilir hale getirebilir. Mayıs ayından itibaren iPhone kullanıcılarının hizmetine sunulan yazılım, sonrasında iPad desteği ile güncellendi.

ChatGPT uygulaması artık Android için kullanılabilir

Bing Chat (GPT-4 tabanlı), Bard ve diğer konuşmalı yapay zeka sistemlerinde olduğu gibi, sonuçlara tamamen güvenemeyebilirsiniz. Teknoloji, yanlış iddialara, zayıf bağlamsal mantığa ve güvenilir olmayan diğer çıktılara yol açabilen “halüsinasyonlara” eğilimli. ChatGPT bazen bir görev için kesin yanıtlar almaktansa bir başlangıç noktası olarak daha kullanışlı ve doğruluğun o kadar önemli olmadığı durumlarda yaratıcı görevlerde yardımcı olabilir.

OpenAI, ChatGPT gibi araçlar aracılığıyla üretken yapay zekanın yaygınlaşmasına yardımcı oldu ancak uzmanlar, bunun gibi teknolojilerin kontrolü ele geçirebileceğinden veya yanlış bilgileri teşvik edebileceğinden endişe ediyor ve OpenAI’nin kendisi de akıllı yapay zekanın risklerini azaltmayı umuyor. Amerikalı aktörler kısmen, stüdyoların AI’yı maaşlarını zorlamak için kullanabileceği endişesiyle grevde. Bu arada politikacılar, sorumlu gelişme ve olası düzenleme için baskı yapıyor.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/yazilim/chatgpt-uygulamasi-artik-android-icin-kullanilabilir-64c18040704db160343c3a5d
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli