user
e
sv

Nvidia ekran kartı alanlara oyun promosyonu vereceklerini açıkladı!

171 okunma — 11 Mayıs 2023 08:31
Nvidia'nın yeni nesil ekran kartlarından birisini almayı düşünüyorsanız belki tam sırası olabilir. Zira şirket, ekran kartı alan müşterilerine dünyanın en iyi oyunlarından birisini verecek.

Nvidia, yeni DLSS 3 çerçeve oluşturma teknolojisini göstermek için, GeForce RTX 4000 serisi grafik kartı alan müşterilere merakla beklenen Diablo IV’ü ücretsiz olarak sunacağını açıkladı. Sistemlerini yükseltme konusunda ikilemde kalanların bu haberden sonra harekete geçmesi gerekebilir.

Diablo 4 muhteşem hikaye ve grafiklerle geliyor

Blizzard‘ın efsane oyunu Diablo IV, ücretsiz hale geliyor. Nvidia, yeni oyunu çoğu masaüstü RTX 4000 serisi GPU ile alanlara ücretsiz olarak dağıtacaklarını açıkladı. Şirket bundan önce de kaliteli ve pahalı oyunları ücretsiz olarak sunuyordu. En son 1.099₺ değerindeki Call of Duty: Modern Warfare II‘yi ücretsiz yapan şirket, yine iddialı bir yapım olan Diablo IV DLSS 3 çerçeve oluşturma özelliği ile yeni kart alanlara ücretsiz sunacak.

Promosyon 9 Mayıs Salı ile 13 Haziran tarihleri ​​arasında geçerli olacak. Müşterilerin kodu kullanmak için 13 Temmuz’a kadar vakitleri bulunuyor. Uygun kartlar arasında RTX 4090, 4080, 4070Ti ve 4070 yer alır. Bu GPU’ları barındıran hazır sistemler bu haktan yararlanabilirler.

Eğer yeni bir kart satın aldıysanız oyunu ücretsiz elde etmek için aşağıdaki adımları yapmanız yeterli. Kodları kullanmak için GeForce Experience uygulamasını indirmeniz gerekli.

  • GeForce Experience’taki hesap isminize tıklayıp “Kod Kullan” seçeneğini seçin.
  • E-posta ile gelen kodu girin.
  • Diablo IV’ü yüklemek üzere Blizzard’ın Battle.net hizmetinde oturum açıp hesabınıza ekleyebilirsiniz.

RPG oyunların atası olarak görülen Diablo 4’ün ücretsiz olması kullanıcıları sevindirebilir. Blizzard ayrıca, lansmandan sonra her üç ayda bir Diablo IV için hikaye ve içerik güncellemeleri sözü verdiğini de hatırlatalım.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/guncel/nvidia-ekran-karti-alanlara-oyun-promosyonu-vereceklerini-acikladi-645bbb1a21bf6114130cd72c
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli