user
e
sv

Apple bu defa sağlam bir kulaklık üzerinde çalışıyor

295 okunma — 11 Mayıs 2023 08:27
Teknoloji devi Apple, uzun süredir yapmadığı bir şeyi yapıyor ve Beats kulaklıklarını güncellemek için harekete geçiyor.

Apple, Beats markası altında sunduğu üst seviye kulaklıkları Beats Studio ile tanınıyor. Ancak şirket, bu ürünlerde neredeyse beş yıldır güncelleme yapmamıştı. 9to5Mac’in son raporuna göre ise, Apple yeni bir Beats Studio Pro adında kulaklık modeli üzerinde çalışıyor ve yeni premium özellikler sunmayı hedefliyor.

Sızdırılan bilgilere göre, kulaklıklar Active Noise Cancellation özelliği için geliştirilmiş yeni bir Beats yonga seti tarafından desteklenecek. Bunun yanı sıra, şeffaflık modu için performans da artırılmış olacak. Cihaz, daha hızlı şarj imkanı sunan bir USB Type-C bağlantı noktası ve ses paylaşımı, otomatik cihaz geçişi ve Siri entegrasyonu gibi özelliklere sahip olacak. Ayrıca, kulaklıkların öne çıkan bir özelliği de kişiselleştirilmiş mekansal ses özelliği olacak.

Apple bu defa sağlam bir kulaklık üzerinde çalışıyor

Tasarım açısından, Beats Studio Pro, Studio3’e benzer bir görünüme sahip olacak ancak kulaklıkların yanındaki Studio markası kaldırılmış gibi görünüyor. Raporlara göre, Apple, kulaklık modeli için moda tasarımcısı Samuel Ross ile ortaklık yaptı. Beats Studio Pro, mavi, siyah, kahverengi ve beyaz olmak üzere dört renk seçeneğiyle sunulacak.

Beats Studio Pro henüz piyasaya sürülmedi ve lansman tarihi henüz açıklanmadı. Ancak kulaklıkların premium özellikler ve performans sunacağı tahmin ediliyor. Henüz fiyatı hakkında bilgi yok, ancak bir premium ürün olarak yüksek bir fiyat etiketiyle gelmesi bekleniyor.

Beats Studio Pro‘nun piyasaya sürülmesi, Apple hayranlarını ve ses kalitesine önem veren kullanıcıları heyecanlandırıyor. Beats Studio Pro, Apple’ın müzik sektöründeki güçlü konumunu sürdürmesine ve şirketin müzik ve ses teknolojilerindeki liderliğini pekiştirmesine yardımcı olabilir.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/donanim/apple-bu-defa-saglam-bir-kulaklik-uzerinde-calisiyor-645bd95e4ceb6a0300233d39
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli