user
e
sv

Elon Musk Twitter’da etkinliği az olan kullanıcıları temizleyecek!

142 okunma — 09 Mayıs 2023 07:57
Elon Musk Twitter'ı satın aldığından beri radikal kararlar almaya devam ediyor. Tesla CEO'su yaptığı açıklamada etkinliği olmayan kullanıcıları temizleyeceklerini açıkladı. İşte son dakika gelişmesi.

Twitter‘ı satın aldığından beri radikal kararlar almaya devam eden Elon Musk son yaptığı paylaşımla bazı kullanıcıları çileden çıkartabilir. En büyük sosyal medya uygulamalarından birisi olan Twitter’da eğer takipçileriniz arasında etkinliği az olan kullanıcılar varsa takipçi sayınızda her an düşme olabilir.

Elon Musk Twitter’la oynamaya devam ediyor

Tesla ve SpaceX‘ın CEO’su Elon Musk,  Twitter’ı yaklaşık bir sene önce 44 Milyar dolar gibi bir ücretle satın almıştı. Twitter için bu satın alım, tarihi radikal değişikliklerin de habercisi olmuştu. İlk önce eski CEO’yu işten kovan Musk, daha sonra birçok personel çıkartmış ve eskiden ücretsiz olarak alınan Mavi Tikleri kaldırtmıştı.

Kaldırılan Mavi Tiklerin arasında en çok takipçisi bulunan Cristiano Ronaldo, Rihanna ve Eski ABD başkanı Donald Trump gibi isimler yer alıyordu. Musk ise her geçen gün ciddi kararlar almaya devam ediyor. CEO Twitter’da yayınladığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

 

“Birkaç yıldır hiç etkinliği olmayan hesapları artık temizliyoruz, bu nedenle takipçi sayısında muhtemelen düşüşler görebilirsiniz.” dedi.

Musk’ın aldığı bu karar muhtemele zamanında hesap açmış ancak hiç etkinliği olmayan hesapların kalıcı olarak platformdan silinmesini içeriyor olabilir.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/guncel/elon-musk-twitterda-etkinligi-az-olan-kullanicilari-temizleyecek-645938dfe2699a06c92c31ef
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli