user
e
sv

Xiaomi, Master serisi 86 İnç Mini LED TV’yi tanıttı

175 okunma — 18 Nisan 2023 12:55
Çinli teknoloji devi Xiaomi, neredeyse her gün yeni bir ürün ile gündeme geliyor. İşte Xiaomi’nin yeni LED TV modeli.

Xiaomi, yeni televizyon ürünü olan Xiaomi Master 86 inç Mini LED TV’nin resmi duyurusunu yaptı. “Dikkatlice ayarlanmış görüntü kalitesi” ile övünen bu TV, Xiaomi’nin “Master” serisine yeni bir ek olarak, 86 inçlik ekranıyla Mini LED teknolojisini kullanıyor ve geleneksel LED arka aydınlatmaya göre önemli donanım avantajları sunuyor. Bu avantajlar arasında geniş renk gamı, yüksek kontrast ve geliştirilmiş dinamik bölümlendirme bulunuyor.

Aynı zamanda Xiaomi, bu TV için yepyeni bir kendine geliştirilmiş motor uygulamış, görüntü kalitesi algoritmasını tamamen yeniden yapılandırarak profesyonel kalitede renk doğruluğu sunuyor. Bu da Xiaomi Master 86 inç Mini LED TV’yi renk doğruluğu ve görüntü kalitesi açısından Xiaomi televizyon serisindeki zirve noktası haline getiriyor.

Xiaomi, Master serisi 86 İnç Mini LED TV’yi tanıttı

Xiaomi ekosistemi parçası olarak, TV aynı zamanda şirketin özel “çoklu ekran renk tutarlılığı” teknolojisini de içeriyor, böylece televizyon, akıllı telefonlar ve tabletler arasında tutarlı renk görüntülemeyi sağlıyor. Bu, akıllı telefonlar veya tabletlerden ekran yansıtma yaparken renk tutarsızlığından kaynaklanan görüntüleme sorunlarını temel olarak çözmüş oluyor.

Şu anda mevcut bilgilere göre, Xiaomi Master 86 inç Mini LED TV, Xiaomi’nin yüksek kaliteli “Master” televizyon serisine yeni bir ürün olarak, hem donanım hem de yazılım açısından dikkate değer güncellemeler getirdi. Tabii ki, premium bir TV ürünü olarak, ses kalitesi ve tepki süresi gibi performans faktörleri de önemlidir. Xiaomi henüz TV’nin bu alanlardaki performansını açıklamamış olsa da, etkileyici olması beklenmektedir. Xiaomi Master 86 inç Mini LED TV, 18 Nisan’da düzenlenecek bir lansman etkinliğinde Xiaomi 13 Ultra ve Xiaomi Mi Band 8 gibi diğer yeni ürünlerle birlikte tanıtılacaktır.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/donanim/xiaomi-master-serisi-86-inc-mini-led-tvyi-tanitti-643da42993958406b174309c
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli