user
e
sv

Xiaomi’nin yeni robot süpürgesi sınırları zorluyor

274 okunma — 16 Nisan 2023 00:08
Teknoloji dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Xiaomi, mevcut robot süpürge portföyünü genişletmeye devam ediyor.

Xiaomi Smarter Living 2023 etkinliği, dün (13 Nisan 2023) resmen başlatıldı. Etkinlikte, Xiaomi Smart Air Purifier 4 serisi, Smart TV X Pro serisi ve Beard Trimmer 2C gibi birçok yeni ürün duyuruldu. Yeni ev ürünlerine ek olarak, Xiaomi ayrıca yeni bir akıllı Robot Vacuum-Mop 2i modelini de duyurdu.

Adından da anlaşılacağı gibi, Çinli teknoloji devi sadece evinizin zeminini otomatik olarak temizleyebilen yeni bir robot süpürge tanıttı. Bu, yeni bir jiroskop, optik sensör destekli navigasyon sistemi ve optimum temizlik için 25 yüksek hassasiyetli sensöre sahip olan 2200 Pa emiş gücü çıkışı sağlayan güçlü bir motora sahip olmasından mümkün oluyor. Bu sensörler arasında duvar sensörü, yanaşma sensörü, çarpışma sensörü, tekerlek hız sensörü ve kaya sensörü bulunur.

Xiaomi’nin yeni robot süpürgesi sınırları zorluyor

Robot Vacuum-Mop 2i, 2.600 mAh batarya paketi ile güçlendirilmiştir ve 100 dakikalık bir çalışma süresi sunar ve 1.200 metrekareye kadar temizleyebilir. Gövdesi 450 ml toz kapasitesine sahiptir ve 270 ml’lik bir elektronik olarak kontrol edilen su haznesine ev sahipliği yapar. Cihazın toplam yüksekliği sadece 81,3 mm olduğu için oldukça kompakttır. Ancak küçük boyutuna rağmen, Vakum, Vakum ve Mop ve Mop olmak üzere üç ayrı temizlik modu sunar.

Akıllı bir ürün olduğu için kullanıcılar, Xiaomi Home aracılığıyla cihazı uzaktan kontrol edebilirler. Ayrıca, Google Assistant ve Amazon Alexa gibi sesli asistanları destekler. Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2i, tanıtım fiyatı olarak 210 olar etiketine sahip.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/mobil/xiaominin-yeni-robot-supurgesi-sinirlari-zorluyor-64393b78650b416d7d6aceb0
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli