user
e
sv

Xiaomi’den Harry Potter sihirleriyle gelen yeni kulaklıklar çok sevilecek!

252 okunma — 30 Mart 2023 11:29
Çinli teknoloji devi Xiaomi, yeni tanıtılan Redmi Note 12 Turbo ile birlikte Harry Potter lisanslı ürünleriyle kullanıcıların dikkatini çekmeyi başardı. Warner Bros ile yapılan anlaşma ile yeni telefon ve aksesuarları artık sihir dolu.

Redmi kısa bir süre önce Redmi Note 12 serisine Turbo adıyla yeni ve çok özel bir akıllı telefon ekledi. Yeni telefonunu Warner Bros ile yapılan anlaşma gereği Harry Potter evreniyle harmanlayan firma yeni tanıttığı kulaklıklarıyla da çok konuşulacak. Redmi kulaklıklar artık ünlü sihirbazdan ilham alıyor.

Harry Potter renkleri ve sihirleriyle dolu kulaklık: Redmi Buds 4

Redmi Buds 4 aslında daha önce tanıtılan bir kulaklık. Harry Potter sürümü ise bu kulaklığı özel kılan ve sihir dünyasından izler taşıyan tasarıma sahip. Hogwarts armasıyla ve özel baskı deri şarj çantasıyla kullanıcılara eşsiz deneyim yaşatabilir.

Kulaklığa ilk baktığımızda kasanın renginin lacivert olduğunu görüyoruz. Altın aksesuarlarla desteklenmiş kulaklıklar, Harry Potter’ın yara izinin işlenmiş bir dokunmatik ekrana sahip. Hem kasa hem de kulaklıklar mat renkle tasarlanmış.

Kulaklığı satın aldığınızda pakette şu zengin içeriği gördüğünüzde “fiyatını hak ediyor” demeniz muhtemel. Kutuyla birlikte şarj kutusunun kendisine özel deri kaplı kılıf taşımak için kulaklarınızı özel kılıyor. Taşımak için kullandığınız ip bile Harry Potter’dan esintiler içeriyor. (ön tarafı altın yuvarlak metal parça içeriyor.)

Kulaklığın kutusu da Sihir kasası şeklinde ve birçok zengin içerikle sunuluyor. Ek olarak, pakette USB-C şarj kablosu, çeşitli boyutlarda stickerlar ve Harry Potter dünyasından birkaç temalı çıkartma bulunmakta.

Harry Potter ve sihirletiyle yeni Xiaomi kulaklıklar geliyor!

Redmi Buds 4 kulaklığın bu özel Harry Potter sürümünün Çin iç pazarında fiyatı 399 yuan, yani yaklaşık 53 EUR (1.100 ₺)olarak belirlenmiş durumda. Fiyatı çok makul olan kulaklık maalesef küresel olarak satışa sunulmayacak. Yine de bu kulaklığı almak isteyenler tanınmış uluslararası satıcılardan alabilirler. Ancak bu durumda da fiyatının biraz daha yüksek olacağını unutmamalılar.

Kulaklıklarda ayrıca ortam seslerini azaltabilen aktif gürültü engelleme (ANC) bulunuyor. Bu sayede ortam seslerini 35 dB’ye kadar düşürüyor.

Xiaomi'den Harry Potter sihirleriyle gelen yeni kulaklıklar çok sevilecek! - Resim : 2

Suya ve toza karşı IP54 sertifikası bulunmayan kulaklıkları her iki kulaklıkta yer alan dokunmatik yüzeylerle kontrol edilebiliyor. Şarj kutusu, 450 mAh kapasiteli bir pile sahip. Dayanıklılığına gelirsek, ANC işlevi kapalıyken yaklaşık 6 saat kullanılabiliyor. Bu süre kasa ile birlikte toplam 30 saate çıkabiliyor.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/guncel/xiaomiden-harry-potter-sihirleriyle-gelen-yeni-kulakliklar-cok-sevilecek-642527d784580353e0068e02
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli