user
e
sv

WhatsApp, sohbetleri karıştıracak bir özellik alıyor!

641 okunma — 29 Mart 2023 12:09
WhatsApp, iOS için mesaj düzenleme özelliğini test etmeye başladı. Platform, mesajları 15 dakika içinde düzenlemeye izin verecek.

WhatsApp, bir süredir Android için test ettiği mesaj düzenleme özelliğini şimdi de iOS kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor. Yeni özellik, kullanıcıların mesajları gönderdikten sonra 15 dakika içinde düzenlemesine izin verecek.

WhatsApp için mesaj düzenleme yolda

WABetaInfo’ya göre platform, yakın zamanda kullanıma sunulacak güncelleme kapsamında beta cihazları için mesaj düzenleme özelliği üzerinde çalışıyor. Mesaj düzenleme yeteneği, mesaj gönderildikten 15 dakika boyunca kullanılabilir olacak. Değiştirilen mesajın sağ alt kısmında “düzenlendi” etiketi görünecek.

Buna ek olarak mesaj ile sohbetteki diğer kullanıcılara “bu mesaj düzenlenmiştir” şeklinde bir uyarıda paylaşılacak. Uzun süredir beklenen bu özellik, platformun mesajlaşma deneyiminde önemli bir gelişme yaratacak gibi duruyor. Aynı zamanda sohbetlerin güvenilir olmasını da sağlayacak.

Mesaj düzenlemeye ek olarak, WhatsApp’ın yeni bir Sesli Sohbet özelliği geliştirdiği söyleniyor. Android için WhatsApp sürümünde görülen bu yeniliğin detayları belirsiz, ancak gruplarda tek sefer oynatılabilen sesli mesajlara izin vereceği düşünülüyor.

Mesaj düzenleme ve Sesli Sohbet’in WhatsApp kullanıcılarına ne zaman sunulacağı belli değil. Ancak düzenlenmiş mesajların iOS’ta da test edilmesi, yakında yayınlanabileceği anlamına geliyor.

whatsapp iphone

Bunlara ek olarak WhatsApp, fotoğraf ve videolardan sonra, tek sefer oynatılacak sesli mesajlar üzerinde çalışıyor. Şu anda geliştirme aşamasında ve WhatsApp 2.23.7.8 sürümünde görüldü. Kaybolan sesli mesajlar bir kez oynatıldıktan sonra kaydedilemeyecek veya iletilemeyecek.

Kaynak : https://shiftdelete.net/whatsapp-mesaj-duzenleme-ios
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli