user
e
sv

Xiaomi, virüslerden yüzde 99,99 koruma sağlayan hava temizleyicisini tanıttı!

275 okunma — 22 Mart 2023 16:36
Xiaomi'nin MIJIA Full-Effect Air Purifier isimli yeni cihazı ileri teknolojisi sayesinde üst düzey bir hava temizleme sunmayı vadediyor.

Özellikle COVID-19 pandemisinin ardından hava temizleyici cihazların önemi bir kat daha arttı. Ortamı virüslerden büyük ölçüde arındırdığı belirtilen bu cihazlar kısa süre içerisinde oldukça yaygınlaşmış durumda. Akıllı telefonlarda olduğu gibi ev teknolojilerinde de iddialı olan Xiaomi de yeni hava temizleme cihazını tanıttı.

MIJIA Full-Effect hava temizleme konusunda oldukça iddialı

Xiaomi’nin MIJIA Full-Effect Air Purifier isimli yeni cihazı ileri teknolojisi sayesinde üst düzey bir hava temizleme sunmayı vadediyor. Dört parçalı tasarımı ile öne çıkan yeni model beş sensör ve bir EBM DC fan ile donatılılmış durumda. Yeni MIJIA Full-Effect bu sayede dakikada 12 bin 500 litre hava temizleyebiliyor.

Yeni ev aleti; birincil filtre, dayanıklı filtre, yüksek enerjili plazma alanı, karbon dizisi, aldehit filtresi, UV modülü ve kendi kendini temizleyen bir filtre de dahil olmak üzere 7 katmanlı bir arıtma sistemine sahip. Sistem bu bu çok katmanlı yapı sayesinde sadece 17 dakikada 90m² alanı arındırabiliyor. Xiaomi ayrıca yeni hava temizleyici modellerinin tüm virüslerin yüzde 99,99’unun ortadan kaldırdığını ve yüzde 99,05 oranında formaldehit temizliği yaptığını belirtiyor.

Akıllı ev ürünleriyle adından oldukça söz ettiren Xiaomi, MIJIA’nın yeni ürünü zemin temizleyicisini tanıttı. İşte özellikleri…

Sistemin bir diğer avantajı ise oldukça sessiz bir şekilde çalışması. Çalışırken sadece 30,7 desibel ses çıkaran cihaz bu sayede uykuda bile kullanıcılarını rahatsız etmiyor. Xioami imzalı yeni hava temizleyici cihazın ön tarafında ayrıca tüm önemli bilgileri gösteren küçük bir ekran da bulunuyor.

Xiaomi, yeni MIJIA Air-Purifier modelini Çin’de bugün satışa çıkardı. 3 bin 699 Yuan (yaklaşık 10 bin 200 TL) fiyat etiketi ile internet sitesi üzeirinden satışa sunulan hava temizleyicinin genel satışına ise 31 Mart tarihinde başlanacak. Yeni modelin Türkiye’ye gelip gelmeyeceği ise henüz kesinleşmiş değil.

Pandemi ve çevre kirliğiği gibi olaylar ile birlikte hava temizleyicilerin önemi günümüzde bir kat daha artmış durumda.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli