user
e
sv

OPPO Enco Free3 kulaklıkların tanıtım tarihi belli oldu

171 okunma — 22 Mart 2023 11:23
Kablosu kulaklık dünyasının önemli isimlerinden biri olan Oppo, yeni modeli Enco Free3’ün üzerindeki sis perdesini kaldırmaya hazırlanıyor.

Oppo, en yeni amiral gemisi telefonu Find X6 serisini 21 Mart’ta Çin’de piyasaya sürmeye hazırlandığını resmen duyurdu. Oppo Pad 2 de telefonlarla birlikte tanıtılacak. Bugün marka, yeni amiral gemileriyle aynı platformu paylaşacak başka bir ürün daha duyurdu. Oppo Enco Free3 adı verilen bu ürün, şirketin en yeni TWS kulaklığı ve Oppo’nun “Bambu Fiber Diyafram” olarak adlandırdığı özellikle dikkat çekiyor.

Oppo, bugün yeni Enco Free3 kulaklıklarının piyasaya sürülmesini doğrulayan bir dizi tanıtım yayınladı. Markanın verdiği bilgiye göre, kulaklıklar, 49dB’ye kadar ulaşabilen aktif gürültü engelleme özelliğiyle birlikte gelecek. Ayrıca Hi-Res Wireless’ı destekleyecek ve LDAC Bluetooth kodlama protokolünü kullanacak.

OPPO Enco Free3 kulaklıkların tanıtım tarihi belli oldu

Çinli şirket, Enco Free3 kulaklıklarının benzersiz bir bambu fiber diyafram ses ünitesi ile donatıldığını belirtti. Bu bileşen, bambu liflerinden yapıldı ve kulaklık ve stereo gibi yüksek kaliteli ses ekipmanlarında yaygın olarak kullanıldı. Bambu fiber diyafram, inceliği, sertliği ve hassasiyetiyle karakterize eder ve daha fazla ses ayrıntısını çoğaltarak net, doğal ve gerçekçi bir ses kalitesi sunabilir.

Panasonic HC4 ses sistemi, bu tür bir diyafram ünitesini kullanarak yüksek frekanslı yeniden üretim ve düşük frekanslı dinamik performans sağlar.

Tasarım açısından, kulaklıklar Oppo’nun Buds Air serisinin bazı modellerine benzer bir görünüme sahip olacak. TWS kulaklık, her kulaklıkta iç mikrofonlar için açıklıklar oluşturan ‘L’ ve ‘R’ sembolleri ile bir sap tasarımına sahip. Şeffaf üst paneli olan oval bir şarj kutusu da bu tasarıma dahil. Enco Free3 kulaklıklar Yeşil ve Beyaz renklerde sunulabilir.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/mobil/oppo-enco-free3-kulakliklarin-tanitim-tarihi-belli-oldu-64195ef160f45a46f233e09f
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli