user
e
sv

Pil kapasitesi artıyor! Galaxy Watch 6 özellikleri sızdırıldı

687 okunma — 18 Mart 2023 09:37
Samsung Galaxy Watch 6, Watch 6 Classic ve Watch 6 Pro modellerinin bazı teknik özellikleri sızdırıldı. İşte detaylar...

Samsung, ağustos ayında yeni nesil katlanabilir telefonları ile birlikte akıllı saat modellerini de tanıtmak için hazırlıklarına devam ediyor. Samsung Galaxy Watch 6 serisinin bazı teknik özellikleri sızdırıldı.

Samsung Galaxy Watch 6 özellikleri

Galaxy Watch 6 standart modelinin 40mm versiyonu ve Watch 6 Classic modelinin 42mm versiyonu 300 mAh batarya ile tanıtılacak. Galaxy Watch 6 standart modelin 44mm ve Watch 6 Classic modelinin 46mm versiyonları ise 425 mAh batarya ile kullanıcılara sunulacak.

Samsung Galaxy Watch 6 özellikleri

Samsung, geçtiğimiz yıl tanıttığı Galaxy Watch 5’in 40mm versiyonunda 284 mAh bataryaya yer verdi. 16 mAh daha yüksek kapasite ile tanıtılacak Galaxy Watch 6 modeli, pil süresi konusunda selefini geride bırakacak.

Bugün Huawei tarafından paylaşılan posterde Watch Ultimate modelinin uydu bağlantısıyla geleceği ve tanıtım tarihi resmileşti.

Samsung, Galaxy Watch 6 Pro modelinde safir kristal cam kullanacak. Standart modellerde ise Gorilla Glass 6’nın kullanılacağı sızdırılan bilgiler arasında yer alıyor.

Galaxy Watch 6 Pro, 1.4 inçlik Super AMOLED ekranı ve titanyum gövdeye sahip olacak. Daha önceki Samsung akıllı saatlerinin sunduğu ikonik dönen çerçevelerin geri dönüp dönmeyeceğini henüz bilinmiyor.

Galaxy Watch 6 serisinin en ucuz modelinin 279 dolardan başlayan fiyatlarla yalnızca GPS özellikli, en küçük 40mm model olacağı düşünülüyor. Fiyat yelpazesinin diğer ucunda, Galaxy Watch 6 Pro’nun hem GPS hem de hücresel bağlantıya sahip versiyonu 499 dolar olacak.

Kaynak : https://shiftdelete.net/samsung-galaxy-watch-6-ozellikleri-sizdirildi
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli