user
e
sv

ChatGPT, Slack’e geliyor! İşleri otomatik yapacak

233 okunma — 08 Mart 2023 08:18
Slack için ChatGPT botu geliştirildi. Bu ortaklık sayesinde iş arkadaşlarına otomatik yanıtlar göndermek mümkün olacak.

Sohbet botu ChatGPT, farklı platformlara eklenmeye devam ediyor. Daha önce Microsoft’un Bing tarayıcısına entegre edilen yapay zeka, şimdi de Slack tarafından kullanılacak. İş dünyasında oldukça önemli bir iletişim platformu olan Slack, bu hamle ile iletişimi daha otomatik hale getirmek istiyor.

Slack için ChatGPT botu nasıl kullanılır?

Salesforce’un sahibi olduğu Slack, kullanıcıların meslektaşlarına yanıtlar oluşturmasına yardımcı olması için ChatGPT entegrasyonunu duyurdu. Platform kullanıcıları, artık mesaj yazarken sohbet botunun yardımına başvurabilecek.

Slack’te ileti dizisindeki üç nokta simgesini tıklayarak, uygulamanın yapay zeka destekli aracını kullanmak mümkün olacak. Bu sayede karşı taraftan gelen mesajlara otomatik yanıtlar sunulabilecek. Yanıtların ne kadar ayrıntılı olacağı veya hatalara eğilimli olup olmayacağı ise belirsizliğini koruyor.

Microsoft ChatGPT ile büyümeye devam ediyor. Son olarak Bing arama motoruna ChatGPT entegre eden şirketten yeni haber geldi.

ChatGPT Slack botu, kullanıcıların çeşitli konularla ilgili yanıtları bulmasına, kanalları veya ileti dizilerini özetlemesine ve iş etkinlikleri hakkında güncellemeler yapmasına yardımcı olacak. Henüz tüm firmalara açılmamış olsa da, şirketler beta süreci için bekleme listesine katılabilir.

Salesforce’un yapay zeka destekli aracı Einstein GPT, bu iş birliğinin bir diğer parçası olacak. Bu araç ise e-posta yazmak, müşterilere yanıt vermek ve pazarlamacılar için hedeflenen içerik oluşturmak gibi işlerde kullanılabilecek.

Bugüne kadar birçok şirket yapay zeka ile olan entegrasyonu artırmaya başladı. Microsoft, Google ve Meta gibi firmalar, ürünlerine yapay zekayı dahil etmeye çalışıyor. ChatGPT destekli Bing, en büyük örneklerden biri.

Kaynak : https://shiftdelete.net/slack-chatgpt-botu
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli