user
e
sv

Lenovo, Yoga 2023 dizüstü bilgisayar serisini tanıtıyor

264 okunma — 07 Mart 2023 19:41
Çin merkezli bilgisayar devi Lenovo, yeni bilgisayar serisi olan Yoga 2023’ü tanıtmaya başladı. İşte ilk detaylar.

Çinli şirket Lenovo’nun dizüstü bilgisayar serisi Yoga, etkileyici tasarımları ve özellikleri olan birçok dönüştürülebilir seçeneğiyle tüketicilere geniş bir yelpaze sunuyor. Geçtiğimiz yılın Yoga serisi, oldukça geniş bir izleyici kitlesi kazanan birçok yüksek kaliteli dizüstü bilgisayar içeriyordu. Şimdi, şirket resmi olarak Nisan ayında yeni Yoga 2023’ü duyuracağını açıkladı. Marka ayrıca çeşitli ipuçları da yayınladı.

Lenovo, yeni Yoga 2023 dizüstü bilgisayarlarını Nisan ayında piyasaya sürmeye hazır olduğunu doğrulamak için Weibo’ya başvurdu. Şirket, yeni ürün serisinin tam lansman tarihini belirtmedi. Şu anda, Lenovo’nun bu yıl hangi yeni dizüstü bilgisayarları duyuracağı hakkında herhangi bir bilgiye sahip değiliz. Ancak, şirketin CES ve MWC 2023’teki son ürün lansmanlarını dikkate alarak, Yoga 14s, 13s ve Yoga Pro 13s Carbon gibi yeni modeller tanıtacağı muhtemel görünüyor.

Lenovo, Yoga 2023 dizüstü bilgisayar serisini tanıtıyor

Ayrıca, ters çevrilebilir 14c’nin tanıtımını da görebiliriz. Bunlar sadece geçmiş trendlere dayalı spekülasyonlar ve kesin olmak için Lenovo’dan resmi duyuruları beklememiz gerekecek. Ancak, şirket yaklaşan Yoga serisinin, Intel’in 13. nesil Core işlemcisiyle donatılmış ince ve hafif dizüstü bilgisayarlar olacağını doğruladı.

Intel’in en son mobil işlemcisi olan 13. nesil Core H/P/U, 6 performans çekirdeği, 8 enerji verimliliği çekirdeği ve çekirdek ekranı için 96EU’ya kadar olan etkileyici özelliklere sahip. Intel’e göre, bu yeni işlemci, performans yeteneklerini daha da geliştirmek için iyileştirilmiş bir donanım planlayıcısı kullanıyor.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/bilgisayar/lenovo-yoga-2023-dizustu-bilgisayar-serisini-tanitiyor-6406eebc638ebb332670bb55
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli