user
e
sv

Diablo’nun yaratıcılarından yeni bir bomba oyun geliyor!

291 okunma — 06 Mart 2023 14:57
Perşembe günü, iki eski Blizzard North geliştiricisi olan Phil Shenk ve Peter Hu tarafından kurulan bir bağımsız stüdyo olan Moon Beast Productions, Diablo serisinin ortak yaratıcısı Erich Schaefer'in işe alındığını duyurdu.

GamesBeat ile yapılan bir röportajda stüdyo, Schaefer’in yeni bir aksiyon RPG’sinde baş yaratıcı yönetmen olarak görev yapacağını söyledi. Projeyle ilgili ayrıntılar şimdilik yetersiz, ancak Moon Beast’in Schaefer ile paylaştığı şeylerin, onu emeklilikten çıkmaya ikna etmeye yettiği bildiriliyor.

Shenk, GamesBeat’e şunları söyledi: “İlerlemeye farklı bir yaklaşımla, türü değiştirmek ve PvE oyunlarının, özellikle de Diablo serisinin çözdüğü gibi oyunların sahip olduğu bazı sorunları çözmeye çalışmak için fikirlerimiz var.” Üç adam da Diablo II üzerinde çalıştı. Özellikle Shenk, oyunun baş karakter sanatçısı olarak kabul ediliyor ve büyücü ve suikastçı da dahil olmak üzere oyunun birkaç karakter sınıfının görünümünü tasarlamaktan sorumluydu. Diablo II’nin mükemmel 2001 genişletmesi Lord of Destruction, Perde V’in görevlerinden birini tamamlamak için öldürmeniz gereken bir canavar biçiminde Shenk’e bir saygı duruşunda bulunuyor.

Diablo’nun yaratıcılarından yeni bir bomba oyun geliyor!

Schaefer, GamesBeat Moon Beast’in şu anda yaklaşık 12 çalışanı olduğunu ve bu nedenle ARPG türünde çalışan diğer birçok stüdyodan daha küçük olduğunu söyledi. İyi haber şu ki, Schaefer küçük takımlara liderlik etme konusunda çok fazla deneyime sahip.

Runic Games’te yaklaşık 25 kişilik bir ekiple Torchlight’ı yaptı. Schaefer, “Eğlenceli ve gerçekten farklı bir şey yapmaya çalışan projeler üzerinde çalışmak istiyorum” dedi. “Moon Beast ekibinin bu kadar kısa sürede inşa ettikleri şey etkileyici. Hayal gücümü olasılıklarla doldurdu ve aranıza katılmak istememin en büyük sebeplerinden biri de bu.”

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/oyun/diablonun-yaraticilarindan-yeni-bir-bomba-oyun-geliyor-6405a901f3e6b007581143d2
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli