user
e
sv

Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra tanıtıldı! İşte özellikleri

293 okunma — 26 Şubat 2023 22:52
Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra tanıtıldı. Çift süspansiyon sistemi ve büyük tekerlekleriyle dikkat çeken scooter neler sunuyor?

Xiaomi, gerçekleştirdiği son lansman kapsamında Xiaomi 13 serisini ve MIUI 14 alacak cihazlarını duyurdu. Buna ek olarak Watch S1 Pro ve Electric Scooter 4 Ultra gibi ürün yelpazesindeki diğer modelleri de yeniledi. Bataryasıyla dikkat çeken Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra özellikleri ve fiyatı.

Tek şarjla 70 km gidiyor: Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra

Xiaomi, Electric Scooter 4 Ultra’yı tanıttı. Yeni scooter modeli, sürücülere engebeli yüzeylerde daha iyi denge sağlayan çift süspansiyon sistemi ile geliyor. Yeni süspansiyona ek olarak, delinmelere karşı dayanıklı ve contalı 10 inçlik lastiklere yer veriyor.

Engebeli şekiller göz önünde bulundurularak tasarlanan yeni scooter, motoruyla dikkat çekiyor. 940 W’a varan güce sahip elektrik motoru, 25 km/s azami hıza ulaşabiliyor. Electric Scooter 4 Ultra ayrıca şarj başına 70 kilometreye kadar menzile sahip olmasıyla uzun sürüşler için ideal.

Xiaomi, bugün düzenlediği etkinlikte yeni akıllı saatini ve telefonlarını tanıttı. İşte Xiaomi Watch S1 Pro özellikleri ve fiyatı…

Katlanabilir tasarımı ve IP55 sertifikası, scooter’ı yağmurda sürüşe uygun hale getiriyor. Güçlü kasası ise maksimum 120 kilogram yük taşıyabiliyor. Electric Scooter 4 Ultra’nın dört sürüş modu bulunuyor (standart, yaya, spor ve spor+). Sürücüler, ihtiyaçlarına uygun modu seçerek bataryadan tasarruf edebilir.

25 kilogramlık ağırlığa sahip olan elektrikli scooterın boyutları ise 120×55×126 cm (katlandıktan sonra 120×55×53,5 cm). Şarj süresi yaklaşık 6,5 saat olan scooterın tek şarjla 70 km yol alabildiğini tekrar hatırlatmak gerekiyor.

Yeni scooter modelinin fiyatı ve çıkış tarihi şimdilik belirsizliğini koruyor. Aynı zamanda Türkiye’ye ne zaman geleceği de henüz açıklanmadı. Çift süspansiyon ve daha büyük lastikleri ile rahat ve keyifli bir sürüş deneyimi sunacak gibi duruyor.

Kaynak : https://shiftdelete.net/xiaomi-electric-scooter-4-ultra-ozellikleri-fiyati
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli