user
e
sv

Her bilekte göreceğimiz yeni Xiaomi Smart Band 8 geliyor!

970 okunma — 15 Şubat 2023 16:30
Çinli teknoloji devi Xiaomi'nin sunduğu en iyi ürünlerden olan ve her çıktığında çok satan akıllı bileklik serisi Smart Band'ın yeni sürümü yakında çıkacak. Smart Band 8 olacak bilekliğin detaylarını sizler için açıklıyoruz.

Xiaomi’nin oldukça popüler olan akıllı spor bileziği Smart Band serisine yakında yeni bir model ekleniyor. Xiaomi Smart Band 8 olacak olan yeni akıllı bileklik çoktan şirket tarafından seri üretime girmiş durumda. İşte internete sızan ilk bilgiler.

Her bilekte kesinlikle olacak yeni Xiaomi Smart Band geliyor

Şubat ayı Xiaomi için oldukça yoğun geçecek gibi görünüyor. Çinli üreticinin birçok farklı ürün tanıtması beklenirken yeni nesil akıllı bilekliği ile de çok konuşulacak gibi görünüyor.

Sızıntıcı Mukul Sharma, yaklaşmakta olan fitness bilekliği Xiaomi Smart Band 8 hakkında bazı detaylar paylaştı. Bu modelin şimdiden seri üretime geçtiğini ve yakında resmi tanıtımının yapılacağını söyleyen Sharma, diğer detayları da paylaştı.

Birçoğunuzun hatırlayacağı gibi, bu popüler Smart Band bilekliğinin son üç nesli, genellikle yılın ilk yarısında piyasaya sürülmüştü. Söz konusu sızıntıların da şimdiden gelmesi yeni çıkacak olan sürümün de bu çizelgeye uyacağını gösteriyor.

Her bilekte yeni Xiaomi Smart Band 8 olacak!

Son tahminlere göre Xiaomi, yeni akıllı bilekliğini uzun zamandır beklenen premium akıllı telefon serisi Xiaomi 13 Ultra ile tanıtabilir. Yeni ürünlerin basın toplantısının bu yılın ikinci çeyreğinde yapılması bekleniyor.

Yakında piyasaya çıkacak fitness bilekliğinin spesifik teknik özellikleri henüz bilinmiyor. Bazı söylentiler, Xiaomi Smartband 7’ye kıyasla daha büyük bir ekranın yeni seride olacağını söylüyor. Ayrıca daha gelişmiş Bluetooth bağlantısı ve daha doğru ölçüm sensörleri yeni bileklikle birlikte gelebilir.

Yakında çıkacak olan akıllı fitness bilekliğini için beklentileri nasıl buldunuz?

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/guncel/her-bilekte-gorecegimiz-yeni-xiaomi-smart-band-8-geliyor-63ec767a19ff90194f6e7ed4
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli