user
e
sv

Apple bu yetmez dedi! Yeni MacBook Air bildiğimizden farklı olacak

272 okunma — 15 Şubat 2023 16:02
Son sızan bilgiler ile Apple'ın 15.5 inç büyüklüğünde bir ekran taşıyacak olan MacBook Air üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. İşte detaylar.

Apple, iPhone serisinin yanı sıra MacBook modelleri üzerinde de yoğun geliştirmeler gerçekleştiriyor. Kullanıcıların değişen ihtiyaçlarına yönelik geliştirmelerden yenisi ise yeni bir MacBook Air modelinin oluşmasına yardımcı olmuş olabilir. Kullanıcılar daha büyük ekranlı ancak uygun fiyatlı bir MacBook Air modeli istiyordu. Normalde MacBook Air modelleri küçük ekranlar ile geliyordu.

Ünlü Apple sızıntıcısı Ross Young, Apple’ın bu ihtiyaca yönelik 15.5 inç büyüklüğünde ekrana sahip olan MacBook Air üzerinde üretim sürecine geçtiğini açıkladı. Ayrıca laptopun ne zaman çıkış yapacağını da belirtti. Tüm detaylara bakalım.

15.5 inç ekranlı MacBook nisan ayında çıkış yapabilir

Young’ın açıklamalarına göre Apple15.5 inç ekranlı MacBook Air modeli için ekran üretimlerini başlatmış durumda. Teknoloji devi, bildirilene göre bu MacBook Air’ı 2023’ün nisan ayında tanıtacak.

Diğer önemli sızıntıcı MarkGurman ise 15.5 inç ekranlı Air’ın, Apple’ın son teknoloji M2 yonga seti ile destekleneceğini ortaya koymuştu. Böylece Air serisi, eskiye göre çok daha yüksek performans sunabilir.

 

Yaklaşan MacBook Air hakkında bilinenler şu anlık bu bilgiler ile kısıtlı. Lansmana yakın tarihlerde laptopa dair yeni bilgilerin ortaya çıkması muhtemel. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/bilgisayar/apple-bu-yetmez-dedi-yeni-macbook-air-bildigimizden-farkli-olacak-63eb75c2d6bb630cf8653263
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli