user
e
sv

Apple Glass fiyatı sızdırıldı!

2282 okunma — 18 Nisan 2021 17:34
Apple Glass fiyatı sızdırıldı!

Teknoloji dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan Apple uzun süredir AR teknolojileri üzerinde çalışıyor. Hatta geçtiğimiz yıllarda Tim Cook’un bu konu üzerine ciddi açıklamaları olmuştu.

Apple CEO’su konu ile ilgili olarak AR teknolojilerini gelecekte insan hayatının ayrılmaz parçası olacağını da söylemişti. Peki gelelim asıl konumuza. Apple Glass ne zaman çıkacak?

Hali hazırda Apple konu ile ilgili resmi bir açıklama yapmadı. Zaten tanıtılana kadar da yapmayacaktır. Yani Apple’ın lugatında şu zamanda bu ürünü tanıtacağız diye bir açıklama yapma yok.

Fakat sızdırılan raporlar sayesinde Apple’ın önümüzdeki süreçte ilk akıllı gözlüğünü tanıtacağını biliyoruz. Peki bu gözlüğün fiyatı ne kadar olacak?

Apple Glass fiyatı sızdırıldı!

Sızdırılan son raporlara göre Apple ilk akıllı gözlüğünü önümüzdeki yıl satışa sunmayı planlıyor. Buraya kadar bir sorun yok. Asıl sorun, Apple’ın bu gözlük için belirlemeyi düşündüğü etiket fiyatı.

Cupertino merkezli şirketin ilk akıllı gözlüğü için 2000 dolar gibi bir etiket belirlemeyi düşündüğü iddia ediliyor. Bu da gözlüğün Türkiye fiyatının 25.000 TL’den aşağı olmayacağı anlamına geliyor. Özellikle de 2022’ye kadar döviz kurları daha da artarsa bu etiket 30.000 TL’yi bile geçebilir.

Ayrıca raporda bu fiyatın çerçeve fiyatı olduğu, gözlük camları fiyatının ise ayrıca belirleneceği iddia ediliyor. Yani camıyla falan aldığınızda 2500 dolara yakın bir meblağ karşınıza çıkabilir. Neresinden bakarsanız bakın… iyi para!

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/guncel/apple-glass-fiyati-sizdirildi-yuh-apple-baska-sozumuz-yok-607b5f65c717a7104b40364a
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli