user
e
sv

GTA 5 benzeri oyun Just Cause 4 ücretsiz oldu! Hemen indirin!

2011 okunma — 18 Nisan 2020 15:13
Epic Games Store şimdi de GTA 5 benzeri açık dünya oyunu Just Cause 4 ve macera oyunu Wheels of Aurelia’yı ücretsiz olarak veriyor!

Oyun sektöründeki rekabetin kızışması şüphesiz en çok oyun severlerin işine yaradı. Steam ile rekabet etmek isteyen Epic Games Store bu bağlamda önemli hamleler gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz yıl sonuna kadar her hafta üyelerine iki oyunu ücretsiz olarak sunan Epic Games Store bu kampanyasını 2020 yılında da devam ettiriyor.

Epic Games Store şimdi de Avalanche Studios tarafından geliştirilen GTA 5 benzeri Just Cause 4’ü ücretsiz olarak veriyor. Dilerseniz Just Cause 4 ve macera oyunu Wheels of Aurelia’yı hesabınıza ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz. Dip not olarak hatırlatalım. Oyunları kütüphanenize eklemek için 23 Nisan’a kadar süreniz var. Çünkü 23 Nisan’da For The King oyunu ücretsiz olarak sunulmaya başlanacak.

Epic Games Store tarafından ücretsiz olarak sunulan oyunlara aşağıdaki linklerden göz atabilirsiniz.

Just Cause 4 indirmek için tıklayın.

Wheels of Aurelia indirmek için tıklayın.

Eğer Epic Games Store hesabınız yoksa hızlı bir şekilde oluşturabilirsiniz. Hesabınızı oluşturduktan sonra oyunları kütüphanenize eklemeniz yeterli olacaktır. Sonrasında aynı Steam’de olduğu gibi canınız ne zaman isterse bu oyunları bilgisayarınıza indirerek oynayabilirsiniz. Hali hazırda iki oyunun bedeli yaklaşık olarak 60 Türk Lirası.

Kaynak : www.teknolojioku.com/oyun
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli