user
e
sv

Zirve değişmedi! İşte oyun dünyasının en popülerleri

81 okunma — 03 Nisan 2024 12:03
Steam hakkında paylaştığı verilerle bilinen SteamDB, haftanın en çok satanları listesini güncelledi. İşte Steam en popüler PC oyunları!

Oyun dünyasındaki hareketlilik tüm hızıyla sürüyor. Özellikle son zamanlarda çıkış yapan Helldivers 2 Dragon’s Dogma 2 ve gibi yapımlar fazlasıyla gündem olurken, bu durum doğal olarak en popüler oyunlar listelerini doğrudan etkiliyor. Ancak bir oyun var ki, birbiri ardına gelen büyük bütçeli yapımlara rağmen zirveyi bir türlü bırakmıyor. Peki an itibariyle en popüler PC oyunları hangileri? İşte Steam en popüler oyunlar!

Steam hakkında paylaştığı verilerle ön plana çıkan SteamDBhaftanın en çok satanları listesini kısa bir süre önce güncelledi. Buna göre geçen hafta liderliği geri alan Counter-Strike 2 bu hafta da en üst sırada karşımıza çıktı. Listenin ikinci sırasında ise Helldivers 2 yer alıyor.

Steam en popüler PC oyunları listesi – Güncel

Listenin üçüncüsü Apex Legends olurken, dördüncü sıradaysa PUBG karşımıza çıkıyor. Beşinci sıradaysa Valve’ın el konsolu Steam Deck bulunuyor. Ancak markanın konsolunun oyunlarla birlikte listeye sokulma nedeniyle ilgili herhangi bir bilgi maalesef mevcut değil. Dragon’s Dogma 2 ise altıncı sıradan karşımıza çıkıyor.

İşte geçen haftanın Steam en popüler PC oyunları:

  1. Counter-Strike 2
  2. Helldivers 2
  3. Apex Legends
  4. PUBG
  5. Steam Deck
  6. Dragon’s Dogma 2
  7. FINAL FANTASY XIV Online
  8. Warframe
  9. FINAL FANTASY XIV: Dawntrail
  10. Tom Clancy’s Rainbow Six® Siege
Kaynak : https://shiftdelete.net/steam-en-populer-pc-oyunlari-listesi-yeni-liste
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli