user
e
sv

Epic Games siber saldırıya uğradı! Kullanıcı bilgileri tehlikede

91 okunma — 28 Şubat 2024 15:57
Mogilevich siber saldırı grubu, Epic Games verilerini ele geçirdiğini açıkladı. Birçok kullanıcıların bilgileri satışta. İşte ayrıntılar...

Dünyanın en popüler oyun şirketi Epic Games, büyük bir siber saldırıya maruz kaldı. Bir fidye yazılımı grubu, e-posta, şifreler, tam ad, ödeme bilgileri, kaynak kodu ve diğer birçok veriyi içeren yaklaşık 200 GB’lık veriyi ele geçirdiğini açıkladı.

Mogilevich, Epic Games verilerini satışa sundu

Son dönemde oyun şirketlerinin baş belalısı olan Mogilevich isimli siber çete, Epic Games oyun şirketine büyük bir saldırı gerçekleştirdi. Ele geçirilen veriler, kullanıcıların hassas bilgileri de dahil olmak üzere şirket için önemli detayları barındırıyor.

Epic Games siber saldırı

Mogilevich, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Epic Games’in sunucularına sessizce bir saldırı gerçekleştirdik. E-posta, şifreler, tam ad, ödeme bilgileri, kaynak kodu ve diğer birçok veri dahil olmak üzere 189 gigabayt veriye sahibiz.”

Mogilevich çetesi verileri satışa sundu. “Şirketin bir çalışanıysanız veya verileri satın almak isteyen biriyseniz, tıklayın” ifadeleriyle paylaşılan verileri satın almak için son günün 4 Mart olduğu açıklandı. Fiyatına ilişkin ise herhangi bir ayrıntı verilmedi.

Kaynak : https://shiftdelete.net/epic-games-siber-saldiriya-ugradi
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli