user
e
sv

Max Payne Remake için heyecanlandıran gelişme!

52 okunma — 18 Şubat 2024 16:54
Remedy Entertainment, Max Payne remake ve Control 2 için heyecan verici açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Remedy, yakın zamanda yayınladığı bir açıklamada, Şubat 2024’e kadar 1,3 milyon kopya satışına ulaşarak stüdyonun en hızlı satan oyunu haline gelen Alan Wake 2’nin olağanüstü ticari performansını vurguladı ve onun başarısıyla gerçekleşecek gelecek planlarını açıkladı. Planların arasında Max Payne remake de bulunuyor.

Alan Wake 2’nin başarısının ardından Control 2 ve Max Payne Remake geliştirilmesini hızlandı

Alan Wake 2’nin büyük başarısının ardından geliştirici Remedy Entertainment, Control 2 ve Max Payne 1 ve 2’nin remake’i gibi projeleri ilerletmeye odaklanarak geliştirme çabalarını iki katına çıkarıyor.

max-payne-remake-icin-heyecanlandiran-gelisme.

Devam oyunu henüz geliştirme maliyetlerini karşılayamamış olsa da, hızlı satış temposu beklentileri aşarak benzer bir zaman dilimi içinde eleştirmenlerce beğenilen Control tarafından elde edilen satışların iki katını aştı.

Alan Wake 2’nin başarısı, Remedy’nin 2019’da piyasaya sürülen doğaüstü nişancı oyununun merakla beklenen devam oyunu Control 2 de dahil olmak üzere diğer projeler için geliştirme kaynaklarını güçlendirmesini sağladı.

Ayrıca stüdyo, Max Payne 1 ve 2’nin remake’i için çalışmalarını hızlandırdı ve Remedy’yi öne çıkaran cesur, kara film esintili hikayelere geri dönüş sinyali verdi.

CEO Tero Virtala, bu projelerin ilerleyişi konusunda iyimser olduğunu ifade ederek, Alan Wake 2’den boşalan personelin hızlandırılmış bir geliştirme serüvenine katkıda bulunduğunu belirtti. 2024’ün ilk yarısında önemli güncellemeler ve duyurular görebiliriz.

Ayrıca Remedy, resmi olarak Remedy Connected Universe ismiyle tanımlanan, oyunlarının paylaştığı birbirine bağlı evrene olan bağlılığını vurguladı. Control bu evrenin temel taşı olarak hizmet ediyor. Alan Wake de dahil olmak üzere stüdyonun diğer oyunları da bu evrene bağlanacak.

Control 2 o kadar heyecan yaratmasa da Max Payne remake için birçok oyuncu heyecanlı. Siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Kaynak : https://shiftdelete.net/max-payne-remake-icin-heyecanlandiran-gelisme
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli