user
e
sv

State of Play için tarih verildi! 15 oyun birden geliyor

66 okunma — 30 Ocak 2024 01:45
State of Play 2024 için tarih verildi. Death Stranding 2, Until Dawn ve dahası yeni etkinlikte paylaşılabilir. İşte detaylar.

Sony, her yılın belirli dönemlerinde düzenlediği State of Play yayınlarıyla yeni oyunları hakkında bilgiler paylaşıyor. Bu yılın ilk State of Play etkinliği için de resmi detaylar açıklandı. Yayın kapsamında 15 PlayStation oyunundan fragman yayınlanacak. İşte State of Play 2024 tarihi.

State of Play 2024 ile neler tanıtılacak?

Sony Interactive Entertainment, yeni yılın ilk State of Play etkinliği için planlarını açıkladı. 1 Şubat Perşembe günü düzenlenecek etkinlik, Türkiye saatiyle 01:00‘da başlayacak. 40 dakikadan fazla sürecek yayında, yeni PlayStation 5 ve PS VR2 oyunları sergilenecek.

Sony, yayında aksiyon RPG türündeki Stellar Blade ve Rise of the Ronin oyunlarına dair geniş açıklamalarda bulunacağını söyledi. Her iki oyun da PS5 konsoluna özel olarak tasarlandı. Bu oyunların ötesinde, hem VR hem de PS5 için 15 yapımın tanıtılması bekleniyor.

Daha önceki söylentiler, merakla beklenen bazı oyunların da ortaya çıkabileceğini gösterdi. Hideo Kojima’nın Death Stranding 2 yapımı resmi olarak duyurulabilir. Final Fantasy 7 Rebirth ise yeni bir oyun olarak sunulabilir. Ayrıca Sonic Generations ve Until Dawn gibi sevilen oyunlar PS5 ve PC için çıkış yapabilir.

Raporlar, 4A Games’in Metro serisinde yeni bir oyun da duyuracağını ortaya koydu. Ancak bu oyunun, daha önceki yapımlardan farklı olarak PS VR2’ye özel olacağı belirtildi. Bu da kıyamet sonrası senaryoda bazı değişiklikler yaşanacağı anlamına geliyor.

Yaklaşık 40 dakika sürece State of Play 2024, Türkiye saatiyle 1 Şubat’ta yapılacak. PC, PlayStation 5 ve PlayStation VR 2 sahiplerini önemli oyunların beklediğini söylemek mümkün.

Kaynak : https://shiftdelete.net/state-of-play-2024-tarihi
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli