user
e
sv

Redmi yeni monitörünü satışa sundu! Tam bir F/P şampiyonu!

1194 okunma — 19 Ekim 2023 09:04
Monitör pazarında da önemli bir isim olmak isteyen Çinli teknoloji şirketi Redmi, Monitor A24 adını verdiği yeni modelini satışa sundu. İşte detaylar.

Redmi’nin alt markası olan Xiaomi, Redmi Display 1A’yı duyurduğundan bu yana monitör portföyünü genişletmeye devam ediyor. Firmanın ürün gamı genellikle bütçe dostu seçenekler içeriyor olsa da, geçen yıl kavisli bir monitör de piyasaya sürdü. Şimdi, Redmi ailesine yeni bir üye ekledi: Redmi Monitor A24.

Redmi Monitor A24, hem evde hem de ofiste çalışma için mükemmel olacak bütçe dostu bir monitör. Aynı zamanda rahat oyun oturumları için de oldukça uygun. Bu monitörün detaylarına göz atalım.

Redmi Monitor A24, 23.8 inç 1080p IPS ekran, 100Hz tazeleme hızı, 6ms tepki süresi ve ΔE<2 renk doğruluğuna sahip. 8-bit bir ekran olan bu ürün, sRGB renk gamının %99’unu kapsıyor. 1000:1 kontrast oranına sahip olan ekran, 250 nit parlaklık değerine kadar çıkabiliyor.

Redmi yeni monitörünü satışa sundu

Tasarım yönünden bakıldığında, ekranın üç tarafında minimal çerçeve bulunuyor ve alt kısmında biraz daha kalın bir çerçeve yer alıyor. Ayrıca oldukça ince bir yapıya sahip ve sadece 7.5mm kalınlığında. Monitörün standı eğimli olabilirken, sola veya sağa hareket ettirme yeteneğine sahip değil. Duvar montajı yapmayı düşünenler için VESA montaj desteği bulunuyor. Bağlantı açısından, sadece bir DP 1.4 ve HDMI arayüzü bulunuyor.

Redmi Monitor A24 şu an sadece Çin’de 499 yuan fiyatla satışta. Bu fiyat, dolar cinsinden yaklaşık 70$’a denk geliyor, bu da verilen özellikler göz önüne alındığında oldukça uygun bir fiyat. Ancak, küresel piyasada ne zaman satışa sunulacağı henüz belli değil.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/donanim/redmi-yeni-monitorunu-satisa-sundu-tam-bir-fp-sampiyonu-652f8ce3f16f097aa278209b
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli