user
e
sv

Xiaomi, yeni Smart Display modelini resmen tanıttı

113 okunma — 10 Ağustos 2023 09:01
Uzun bir süredir geleneksel ev aletlerini akıllı hale getirebilmek için Smart Display adını verdiği cihazlarını piyasaya süren Xiaomi, dün bu seriye yeni bir isim daha ekledi.

Çinli teknoloji devi Xiaomi, yeni nesil akıllı ekranı Smart Display 8 Pro‘yu tanıttı. Bu cihaz, geçen yıl Nisan ayında piyasaya sürülen Smart Display 10‘un ve geçen yıl Temmuz ayında piyasaya sürülen Smart Display 6‘nın devamı niteliğinde. 8 inç LCD ekrana sahip olan bu yeni ürün, ev içinde ana kapı ile yerel olarak kullanılabilir. Cihaz, MIUI Home OS üzerinde çalışıyor ve diğer akıllı ev cihazlarını kontrol etmek için de kullanılabilir. Ayrıca müzik ve video akışı için de ideal bir cihaz. Dahili 7500mAh bataryası sayesinde, uzun süre şarj bitmeden kullanım imkanı sunuyor.

Xiaomi, cihazın tam donanım detaylarını henüz açıklamadı. Ancak önceki modellerde olduğu gibi, cihazın çapraz cihaz video aramalarını desteklemesi, cep telefonları, televizyonlar ve ana ekranlar arasında bağlantı kurabilmesi ve evi uzaktan izleme yeteneği gibi özelliklere sahip olması bekleniyor.

Xiaomi, yeni Smart Display modelini resmen tanıttı

Ek olarak, 3.000’den fazla akıllı cihazın bağlantı kontrolünü destekliyor ve dahili kızılötesi uzaktan kumanda sayesinde geleneksel ev aletlerini saniyeler içinde akıllı hale getirebiliyor. Pro model olması nedeniyle, daha gelişmiş özelliklerle gelmesi bekleniyor.

Cihazın ön satışa çıkış tarihi 8 Ağustos olarak belirlendi. Xiaomi, cihazın resmi fiyatını henüz açıklamadı. Ancak Smart Display 10’un 999 yuan (139 dolar) ve Smart Display 6’nın 349 yuan (48 dolar) fiyat etiketleri göz önüne alındığında, Smart Display 8 Pro’nun bu iki fiyat arasında bir yerde olması bekleniyor.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/donanim/xiaomi-yeni-smart-display-modelini-resmen-tanitti-64d2ae2d321f6c43a172b17f
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli