user
e
sv

LG oyun tutkunları için yeni monitörünü resmen tanıttı

141 okunma — 10 Ağustos 2023 08:32
Güney Koreli teknoloji devi LG, oyun tutkunlarını hedef aldığı yeni monitör modelini resmen tanıttı.

LG, oyun tutkunları için yeni monitörlerini Hindistan’da tanıttı: LG UltraGear OLED. Bu monitörler yüksek yenileme hızı, kavisli ekran ve ergonomik tasarım gibi özellikleriyle dikkat çekiyor. Samsung’un Odyssey monitör serisiyle rekabet etmeye hazır gibi görünüyor.

LG UltraGear OLED, 27 inç ve 45 inç olmak üzere iki farklı ekran boyutunda kullanıcıların beğenisine sunuldu. 27 inçlik model QHD çözünürlüğe sahip ve düz bir ekrana sahipken, 45 inçlik model ise 800 derece kavisli bir yapıya sahip, bu da kullanıcılara sürükleyici bir deneyim sunuyor. Her iki monitör de OLED panele, 240Hz yenileme hızına, 0,03 ms tepki süresine ve azaltılmış hareket bulanıklığına sahip. Ayrıca HDR10 desteği ve %98 DCI-P3 renk gamı bulunuyor.

NVIDIA G-Sync ve AMD FreeSync Premium teknolojileriyle uyumlu olan bu monitörler, kesintisiz bir oyun deneyimi sunuyor. Ek olarak dinamik aksiyon senkronizasyonu, siyah stabilizatör, nişangah ve FPS sayacı gibi özellikler de mevcut. 45 inçlik modelde ise birden fazla oyunu veya görevi aynı anda çalıştırmak için resim içinde resim ve resim yanında resim modları da bulunuyor.

LG oyun tutkunları için yeni monitörünü resmen tanıttı

LG UltraGear OLED monitörlerin tasarımında arka tarafta Hexagon aydınlatma bulunuyor. Ayarlanabilir yükseklik, eğim ve döndürme özelliklerine sahip standı ile kullanıcıya rahat bir kullanım deneyimi sunulmuş. Dört taraftan da çerçevesiz tasarımıyla dikkat çekiyor. Ayrıca VESA montajıyla duvara monte edilebilir. Monitörlerde sanal 3D ve DTS Kulaklık: X ile daldırıcı bir ses deneyimi sunan bir kulaklık çıkışı da bulunuyor.

Bu monitörler, oyun için özel bir kumandayla birlikte geliyor. Bağlantı seçenekleri arasında iki HDMI 2.1 portu, Display 1.4, üç USB 3.0 portu ve optik port bulunmaktadır.

LG UltraGear OLED 27 inçlik modelinin fiyatı yaklaşık 1.500 dolar, 45 inçlik model ise 2.400 dolardır. LG yetkili satıcılarından ve Amazon’dan satın alınabilir.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/bilgisayar/lg-oyun-tutkunlari-icin-yeni-monitorunu-resmen-tanitti-64d2b0bee8fb8606a55e4e78
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli