user
e
sv

Lenovo’nun yeni çift ekranlı laptop modeli heyecan yarattı

291 okunma — 27 Temmuz 2023 17:13
Lenovo tarafından tanıtılan Yoga Book 9i modeli hem özellikleri hem de çift ekranlı tasarımıyla dikkatleri üzerine çekti.

Lenovo, Yoga serisindeki en yeni modeli olan Yoga Book 9i’yi Hindistan’da duyurdu. Bu premium laptop, çift ekran özelliğiyle dikkat çekiyor.

Yoga Book 9i, dokunmatik özellikli çift tam boy OLED ekranla gelirken, birden çok modda kullanımı mümkün kılacak şekilde tasarlanmış. Laptop, tablet ve çadır modlarında kullanabilmenize olanak sağlayan 360 derece dönebilen bir menteşeye sahip.

Ekran konusunda, Yoga Book 9i’nin iki 13.3 inç OLED paneli bulunuyor ve her biri 2.8K çözünürlük sunuyor. Yüzde 100 renk gamı, Dolby Vision, VESA onaylı DisplayHDR ve 400 nit maksimum parlaklık sunuyor. Kullanıcıların tercihine bağlı olarak kitap modu, kaydırma modu ve çadır modu seçenekleri mevcut. Laptop sadece 1.39 kg ağırlığında ve 16mm inceliğinde.

Lenovo’nun yeni çift ekranlı laptop modeli heyecan yarattı

Yoga Book 9i, çıkarılabilir bir Bluetooth klavyeyle birlikte gelirken, markanın Digital Pen 3 adlı dijital kalemini de destekliyor. Ses konusunda, Bowers & Wilkins tarafından ayarlanmış dört hoparlörlü bir dizi ve Dolby Atmos desteği bulunuyor. Ayrıca 5MP IR webcam ve kendine ait fiziksel bir kapak da bulunuyor. Lenovo, bu laptop ile birlikte bir Folio stand da pakete dahil ediyor.

Donanım kısmında, Yoga Book 9i, 13. nesil Intel Evo Core i7 işlemciyle güçlendirilmiş. İntegre Iris Xe GPU’ya sahip olan laptop, 16GB LPDDR5X RAM ve 1TB SSD depolama alanına kadar destek veriyor. 80Whr batarya ile beslenen bu model, hızlı şarjı destekliyor. İki ekranın aktif olduğu durumda 7.3 saat, tek ekran aktifken ise 14 saatlik bir kullanım süresi iddia ediliyor.

Yoga Book 9i, Windows 11 işletim sistemiyle geliyor. Bağlantı seçenekleri arasında WiFi-6E, Bluetooth 5.1 ve üç adet USB-C Thunderbolt portu bulunuyor.

Lenovo Yoga Book 9i’nin başlangıç yaklaşık 2.000 dolar. Daha yüksek konfigürasyonlar için fiyat artıyor. Bu laptop, Lenovo’nun kendi mağazaları ve markanın web sitesinde 5 Ağustos’tan itibaren ön sipariş için mevcut.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/bilgisayar/lenovonun-yeni-cift-ekranli-laptop-modeli-heyecan-yaratti-64c2052259c7ec4e3a64f99d
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli