user
e
sv

Logitech Pro X 2 oyun kulaklığı daha uzun pil ömrü vaat ediyor

203 okunma — 26 Mayıs 2023 08:07
Yeni bir oyun kulaklığı almak istiyorsanız, Logitech'te birkaç yeni seçenek var. Şirket bugün Pro oyun kulaklığını, onu yalnızca daha iyi bir oyun kulaklığı yapmakla kalmayan, aynı zamanda potansiyel olarak harika bir çok amaçlı kulaklık seti haline getiren birkaç önemli değişiklikle güncelliyor.

Her şeyden önce, yeni Pro X 2 kulaklık, yeni bir 50 mm Pro-G Graphene ses sürücüsüne sahip. Bu neden önemli? Çünkü grafen sürücüleri genellikle daha fazla güç tasarrufu sağlar, bu nedenle Logitech’in yeni kulaklığın tek bir şarjla 50 saate kadar ağ kullandığını iddia etmesi muhtemel. Bu, eski modelin 20 saatlik pil ömrüne kıyasla iki kat daha fazla.

Kulaklıklı mikrofon seti de daha çok yönlü. Logitech’in kendi tescilli Lightspeed kablosuz codec’ine ek olarak, Pro X 2 artık Bluetooth sesi ve standart 3,5 mm ses konektörü üzerinden kablolu bağlantıyı destekliyor (önceden kablolu veya kablosuz kulaklık isteyip istemediğinizi seçmeniz gerekiyordu, ikisini birden alamıyordunuz). Kulaklık ayrıca, sürükleyici bir surround ses deneyimi için artık standart DTS kulaklık:X 2.0 özelliğini de destekliyor.

Logitech Pro X 2 oyun kulaklığı daha uzun pil ömrü vaat ediyor

Elbette mikrofonlardan bahsetmeseydik kulaklık olmazdı. Pro X 2, net ve net vokaller için arka plan gürültüsünü azaltmaya yardımcı olmak için Logitech’in kendi Mavi “VO!CE” filtrelerine sahip çıkarılabilir bir 6 mm kardioid mikrofona sahip. Filtreler, orijinal kulaklıkla aynı G Hub yazılımı aracılığıyla kullanılabiliyor.

Pro X 2, değiştirilebilir kulak yastıkları ile alüminyum ve çelik bir çerçeveye sahip. Hem deri hem de kadifeden üretilen kulaklık yastıkları, uzun süreli kullanım için mükemmel bir seçim. Değiştirilebilir kulak yastıkları, soyulmaya başladıklarında değiştirebildikleri için ayrıca harika.

Logitech G Pro X 2 Lightspeed, 249 dolardan satılıyor ve bugünden itibaren ABD ve Kanada’da satışa sunulacak.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/donanim/logitech-pro-x-2-oyun-kulakligi-daha-uzun-pil-omru-vaat-ediyor-646f8cbf5631a447eb62fe48
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli