user
e
sv

Nvidia müjdeyi verdi: Bu oyunlar, DLSS desteği alıyor!

197 okunma — 10 Mayıs 2023 08:44
Nvidia DLSS 3 ve DLSS 2 desteği genişliyor. Diablo 4 ve Marvel's Midnight Suns dahil olmak üzere bir dizi oyun bu teknolojiyle tanışacak.

Nvidia, DLSS teknolojisini daha fazla oyuna getirmeye başladı. Gelişmiş görseller ve performans konusunda daha iyi sonuç sunan bu teknoloji, oyun endüstrisinde devrim yaratacak gibi görünüyor. Şirket, Diablo 4 de dahil olmak üzere bir dizi oyuna DLSS 2 ve DLSS 3 desteği eklediğini açıkladı.

Diablo 4 için Nvidia DLSS 3 eklendi

Oyun dünyasının birkaç yapımı, Nvidia DLSS teknolojisiyle tanışıyor. Şirketten gelen açıklamaya göre, GeForce RTX ekran kartına sahip olan oyuncular; Diablo 4, Fobia – St. Dinfna Hotel ve Marvel’s Midnight Suns yenilikçi teknolojiyi deneyimleyebilecek.

Nvidia'nın Çin için ürettiği A800 GPU'sunun performansı belli oldu!

Blizzard’ın merakla beklenen aksiyon rol yapma oyunu Diablo 4, 6 Haziran’da piyasaya sürülecek. Resmi çıkışı öncesinde ise Blizzard, 12-14 Mayıs tarihleri arasında Diablo 4 Server Slam Beta’yı açtı. Yeni açıklamaya göre beta, GeForce RTX 40 serisi kullanıcılarına DLSS 3 desteği sunacak.

Öte yandan Marvel’s Midnight Suns ise “Blood Storm” adlı yeni bir DLC alacak. 11 Mayıs’ta çıkacak bu paket, DLSS desteğiyle birlikte gelecek. 1 Aralık 2022 tarihinde çıkan ana oyunun DLSS 2 ile geldiğini ve Ocak ayında DLSS 3 desteği aldığını belirtelim.

Nvidia, DLSS 2 teknolojisinin 290’dan fazla oyunda test edilebilir olduğunu söyledi. Bu kataloğa eklenen diğer yapımlar ise Fobia – St. Dinfna HotelNo One Survived ve Someday You’ll Return: Director’s Cut oldu.

DLSS teknolojisi, oyunculara gelişmiş performans ve çarpıcı görseller sunarak kütüphanesini genişletmeye devam ediyor. Diablo 4 betasının DLSS 3 teknolojisini desteklemesi ise oyuncular için oldukça dikkat çekici bir haber.

Kaynak : https://shiftdelete.net/nvidia-dlss-diablo-4
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli