user
e
sv

Samsung telefon şifresi nasıl kırılır?

171 okunma — 09 Mayıs 2023 08:01
Bu makalemizde "Samsung telefon şifresi nasıl kırılır?" sorusunu yanıtlayacağız. İşte en basit anlatımıyla bu sorunun cevabı...

Akıllı telefonların şifrelerini herhangi bir veri kaybı yaşamadan gerçekleştirmek oldukça zor. Bu makalemizde Samsung telefon şifresi nasıl kırılır? sorusunu yanıtlayacağız.

Samsung telefon şifresi nasıl öğrenilir?

En çok tercih edilen yöntemlerden biri olan Find My Mobile özelliğini kullanarak cihazınızın şifresini sıfırlayabilirsiniz. Samsung marka cihazlarda yer alan özelliği kullanmak için buraya tıklayın.

Cihazınızda Fing My Mobile özelliği aktif ise web sitesi üzerinden Samsung hesabınız ile giriş yapın. Ardından sol kısımda yer alan Ekran Kilidini Aç seçeneğine tıklayın.

 

Karşınıza çıkan ekrandaki kutucuğa belirlediğiniz yeni şifreyi yazın. Ardından Unlock butonuna basarak işlemi tamamlayın.

Cihazınızda Find My Mobile özelliğini aktif etmek için Ayarlar menüsüne girin. Karşınıza çıkan ekranda Güvenlik sekmesine tıklayın. Ardından Find My Mobile’a girerek Samsung hesabınız üzerinden aktif edin.

Android Aygıt Yöneticisi aktif olan cihazlarda şifre değiştirme

Cihazınızda Android Aygıt Yöneticisi (Android Device Manager) özelliğini aktif ederek şifre değiştirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Samsung telefon şifresi nasıl kırılır?

Buraya tıklayarak Samsung cihazınızda kullandığınız Google hesabınız ile giriş yapın. Ardından karşınıza çıkan ekranda şifresini sıfırlamak istediğiniz cihazı seçin.

Seçtiğiniz cihaz için Kilitle seçeneğine tıklayın. Daha sonra karşınıza çıkan kutucuğa geçiçi bir şifre girdikten sonra Kilitle butonuna basın.

İşlemi başarıyla gerçekleştirdikten sonra cihazınızda Ayarlar menüsüne giriş yapın. Ardından Kilit ekranı ayarlarında yer alan geçici şifreyi devre dışı bırakın.

ADB ile şifre sıfırlama işlemi

Cihazınızda ADB (USB Hata Ayıklama) özelliği aktif ise basit birkaç işlem sonrasında cihazınızın şifresini sıfırlayabilirsiniz.

Buraya tıklayarak ADB dosyasını indirin. İndirdiğiniz sıkıştırılmış dosyayı C diskine ADB adında klasör adında klasör oluşturarak çıkartın.

Komut satırını (CMD) çalıştırın ve cd C:/ADB komutunu girdikten sonra enter tuşuna basın. Ardından karşınıza çıkan ekranda adb shell rm /data/system/gesture.key komutunu girerek tekrar enter tuşuna basın.

İşlem gerçekleştikten sonra cihazınızı yeniden başlatın. Artık yeni şifrenizi belirleyebilirsiniz.

Kaynak : https://shiftdelete.net/samsung-telefon-sifresi-nasil-kirilir
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli