user
e
sv

MG’nin sürprizi 2024’te Türkiye’de: MG Cyberster geliyor!

198 okunma — 20 Nisan 2023 01:06
MG Cyberster, 2024 yılında satışa sunulmak üzere tanıtıldı. Aracın özelikleri, son derece dikkat çekici bulundu.

Ünlü araba markası MG (Morris Garages), 2024 yılında kutlayacağı 100. kuruluş yıldönümü için özel olarak hazırlık yapıyor. Bu hazırlık kapsamında duyurulan özel sürprizlerden birisi de yeni elektrikli araba modeli MG Cyberster. Tanıtımı yapılan model, 2024 yılından itibaren Türkiye’de yollarda olacak.

Tam bir tasarım harikası

Cyberster, MG’nin çok beğenilen geleneksel tasarım özelliklerini yansıtıyor. Açılabilir tavanı, uzun ön kısmı ve alçak yapısı ile spor bir tarz sergiliyor. Ayrıca kanat şeklindeki özgün tasarım kapıları, ‘Kammback’ arka tasarımı ile kendine has bir yapıya sahip.

Elektrikli Araç

Şanghay Otomobil Fuarı’nda tanıtımı yapılan MG Cyberster, klasik spor araba hayranları tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı. İngiltere gibi Avrupa ülkelerinin yanı sıra Türkiye’de de satışa sunulacak olan Cyberster, 2024 yılında bizlerle olacak.

Elektrikli spor araç MG Cyberster, iki yolcu koltuğuna sahip. Tamamıyla elektrik kullanarak aktarım sağlayan güç sistemi ve gelişmiş otonom özellikler aracın tasarımının yanı sıra öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor. Ayrıca Cyberster, 314 beygirlik iki farklı elektronik motordan güç alacak.

Cybester’in sahip olduğu iki motor, birbirinden farklı özelliklere sahip. Öndeki motor 204 hp’lik bir güç sağlarken arkada yer alan motor 340 hp’lik bir güce olacak. Toplamda 544 hp’lik bir motor gücü değerine sahip araç maksimum olarak 200 kilometre/saat süratine ulaşabilecek.

Fuarda yapılan açıklamalar ve aktarılan bilgiler bizleri büyülemeye yetse de henüz arabayla ilgili tüm detaylar netleşmiş değil. Üstün performansını, başarılı tasarımını net bir şekilde gözlemleyebiliyoruz fakat henüz batarya kapasitesi ile net bir bilgiye ulaşmış değiliz. Markanın kalitesi ve serideki iddiasını göz önünde bulundurursak diğer özelliklerin de bizleri tatmin edeceğini bekleyebiliyoruz.

Cyberster’in yüksek performanslı ve verimli bir elektrikli spor otomobil olması bekleniyor. Elektrikli araçların popülaritesinin giderek arttığı günümüze MG gibi önemli geleneksel markaların ayak uydurması son derece heyecan verici.

Kaynak : https://shiftdelete.net/mg-cyberster-tanitildi
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli