user
e
sv

Microsoft Teams yeni hali ile çok beğenildi

688 okunma — 29 Mart 2023 08:41
Microsoft, kullanımı daha hızlı ve daha kolay hale getirmek için Teams'i elden geçiriyor.

Pazartesi günü yayınlanan bir blog gönderisinde şirket, Teams kullanıcılarının, programı başlatmak ve video görüşmelerine katılmak gibi görevlerin yarısı kadar zaman alan, mevcut sürümden iki kata kadar daha hızlı olan yeniden tasarlanmış bir uygulamayı sabırsızlıkla bekleyebileceklerini söyledi. Yenilenen uygulama, yer kaplayan varlıkların kullanımından kaçınırken daha yumuşak bir geçiş imkanı da sunuyor. Aynı zamanda Microsoft, yeni Teams’in %50 daha az bellek kullandığını söylüyor.

Ayrıca şirket, bildirimlerinizi yönetmek, bilgi aramak ve kanalları düzenlemek gibi işlemleri yapmak için gereken tıklama sayısını azaltmak için arayüzü yeniden tasarladı. Ayrıca, farklı hesaplar ve kiracılar arasında geçişi kolaylaştırmak için daha güçlü kimlik doğrulama, senkronizasyon ve bildirim sistemleri ekledi.

Microsoft Teams yeni hali ile çok beğenildi

Doğal olarak, yeni Teams, Microsoft’un bu yılın başlarında duyurduğu akıllı özet ve Copilot‘tan başlayarak ve gelecekte daha fazlası gelecek olan yapay zeka özelliklerini destekleyecektir. Şirket, “Bir toplantıya veya sohbete katılmadan önce neler olduğu konusunda sizi hızlandırarak ve tartışmanın akışı içinde sorularınızı yanıtlayarak, birlikte çalışmanın işini ortadan kaldırmak için yapay zekayı kullanacağız” dedi. “Teams içindeki yapay zekanın potansiyelini daha yeni görmeye başlıyoruz ve gelecekte de paylaşacak çok şeyimiz olacak.”

Microsoft’un blog gönderisinde bahsedilmeyen, şirketin bir yıldan uzun süredir test ettiği 3D avatarlar. Şirket kısa süre önce, bunların Mayıs ayında halka açık hale geleceğini tahmin ettiğini söylemişti, bu nedenle yeni Teams deneyiminin bir parçası olmalarını da bekleyebiliriz.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/yazilim/microsoft-teams-yeni-hali-ile-cok-begenildi-64230c791e0e4f27ff366384
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli