user
e
sv

Redmi, yeni dizüstü bilgisayar modeli olan Book 15E Enterprise Edition’ı resmen tanıttı

220 okunma — 27 Mart 2023 15:29
Çinli teknoloji devi Redmi, yeni akıllı telefonlarının ardından şimdi de Book 15E Enterprise Edition ismini verdiği yeni dizüstü bilgisayar modelini tanıttı.

Redmi, Çin’de tüm yeni Redmi Book 15E işletme sürümü dizüstü bilgisayarını duyurdu. Adından da anlaşılacağı gibi, bu dizüstü bilgisayar işletmeler ve ticari kullanıcılar için tasarlanmıştır. Söz konusu cihazlar bugünün işletme kullanıcılarının taleplerine uygun bir şekilde üretilen güçlü bir dizüstü bilgisayardır. Bu şık ve hafif cihaz, iş ve oyun için uygun özelliklerle yüklüdür.

Cihazın özellikleri ile başlayacak olursak, dizüstü bilgisayar DC karartma desteği olan 15.6 inç Full HD ekran sunuyor. Marka, cihazda kullanılan ekranın titremeye neden olmadığını iddia ediyor. Intel Core i7 H35 mobil işlemci ile güçlendirilmiştir. 12 MB önbellek ve 5.0 GHz’ye kadar maksimum frekansa sahiptir. Cihaz, DDR4 yüksek hızlı RAM’den 16 GB’a kadar ve M.2 SSD depolamadan 512 GB’a kadar sunuyor. Dizüstü bilgisayar, tüm işletme ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayacaktır.

Redmi, yeni dizüstü bilgisayar modeli olan Book 15E Enterprise Edition’ı resmen tanıttı

Dizüstü bilgisayar, tam boy dokunmatik ped ve klavye ile birlikte gelir. Klavye iyi bir 1.5 mm tuş hareket mesafesi sunar. Bu, yazarken iyi bir deneyim yaşayacağınızı garanti eder. Cihaz, kutudan Windows 11 ile çıkacaktır. Ayrıca, kullanıcılar cihazı satın alırken Microsoft office‘a ömür boyu abonelik satın alabilirler.

Marka ayrıca kendi XiaoAI ses asistanını da eklemiş durumda. Bilgisayar, cihazlar arasında dosya aktarma, ses ayarlama, e-posta kontrolü vb. gibi birçok görevi yerine getirebilir. Cihaz, satın alma tarihinden itibaren 3 yıla kadar garanti desteği ile birlikte geliyor ki bu da son derece önemli bir detay.

Ancak şu anda yeni bilgisayarın fiyatı ve piyasaya çıkış tarihi hakkında herhangi bir bilgiye sahip değiliz. İlerleyen günlerde bu konu hakkında yeni bilgiler geldiğinde, bunları da sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/bilgisayar/redmi-yeni-dizustu-bilgisayar-modeli-olan-book-15e-enterprise-editioni-resmen-tanitti-642167f99cc69b2f8f3bdc46
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli