user
e
sv

“Sonic Origins Plus”, Sonic the Hedgehog’u modern konsollara getiriyor

191 okunma — 24 Mart 2023 18:13
Sega bugün, eski tarz Sonic the Hedgehog oyunlarının yeniden düzenlenmiş koleksiyonu Sonic Origins için yeni bir genişleme duyurusu yaptı. Sonic Origins Plus, 12 klasik Game Gear oyunu ve yeni oynanabilir karakterler ekliyor.

Sonic Origins Plus, aşağıdakilerin tümümü tüm Sonic Game Gear kitaplığına ekleyecek: Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Sonic Chaos, Sonic the Hedgehog: Triple Trouble, Sonic Labyrinth, Sonic Blast, Sonic Drift, Sonic Drift 2, Sonic 2 1’de, Tails Adventure, Tails’ Skypatrol ve Sonic Spinball. Ek olarak, genişletme paketi ilk üç Sonic oyununda Amy Rose (Sonic’in çekiç kullanan hayranı) olarak ilk üç Sonic oyununda oynamanıza izin verecek ve Sonic CD’de Amy veya Tails olarak oynayabileceksiniz.

Sonic the Hedgehog 1, Sonic the Hedgehog 2, Sonic the Hedgehog 3 & Knuckles ve Sonic CD’nin (ayrıca önceden yayınlanmış tüm DLC’lerin) yeniden düzenlenmiş sürümleri dahil olmak üzere Sonic Origins ana oyunun tüm içeriğini alacaksınız.

“Sonic Origins Plus”, Sonic the Hedgehog’u modern konsollara getiriyor

Ayrıca koleksiyon, oyunların orijinal ve değiştirilmemiş formatlarında keyfini çıkarabileceğiniz Klasik Modu ve en boy oranını 16:9’a çıkaran ve size sonsuz yaşam vererek hayal kırıklığını azaltan Yıldönümü Modu’nu da içeriyor. Son olarak, fiziksel bir kopya satın alırsanız, 20 sayfalık bir klasik sanat kitabı ve ters çevrilebilir bir kapak sayfası da gelecek.

Sonic Origins’e sahipseniz, genişletme size ekstra 10 dolara mal olacak. Bununla birlikte, koleksiyonda yeniyseniz, tüm temel oyun içeriği dahil olmak üzere Sonic Origins Plus’ı 40 dolar karşılığında alacaksınız ki bu şimdi yalnızca Sonic Origins için ödeyeceğiniz fiyatla aynı. Genişletme, ilk Sonic oyununun Sega Genesis / Mega Drive’da lansmanının 32. yıl dönümü olan 23 Haziran’da PlayStation (PS5 / PS4), Xbox (Seri X / S ve One) ve Nintendo Switch için satışa sunulacak.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/oyun/sonic-origins-plus-sonic-the-hedgehogu-modern-konsollara-getiriyor-641d8b8890b45d2a287a1119
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli