user
e
sv

Stray Souls: Bu oyun ile çok gerileceksiniz

255 okunma — 19 Mart 2023 18:11
Jukai Studio, Artur Laczkowski’nin yönetmenliğinde Stray Souls isimli yeni oyununu duyurdu.

Yayıncının da Versus Evil olduğunu belirtelim. Oyunun başrolünde Daniel adında bir genç var. Daniel’ın büyükannesi ölür ve miras olarak evini bırakır. Fakat Güneş battığı zaman evde garip olaylar yaşanmaya başlar. Kısaca Stray Souls’un konusu bu şekilde.

Unreal Engine 5 ile geliştirilen yapım, Epic’in Metahuman teknolojisinden yararlanıyor. Bu teknoloji sayesinde NPC karakterler daha gerçekçi olacak. Jukai Studio yaptığı açıklamada, “Japon hayatta kalma oyunlarının sevilen unsurlarıyla rastgele değişen sistemleri bir araya getiriyoruz. Karşılaştığınız düşmanlar, hava şartları, paranormal olaylar ve daha fazlası değişecek. Oyunda hiçbir şey önceden planlandığı gibi değil. Her şey değişecek” dedi. Yapımcılar bununla birlikte oyunun korkutucu ve gerilim dolu olduğunun da altını çizdi.

Görünüşe göre Stray Souls, her oyuncuya farklı oyun tecrübesi sunacak. Mesela evin dışına çıktığınızda karanlık ve yağmurlu bir hava sizi karşılarken, başka bir oyuncu için bu geçerli olmayacak. Her yeni oyunda da her şey değişecek. Önceden başınıza gelen paranormal olayları, yeni oyunda yaşamayacaksınız. Kulağa dikkat çekici geliyor.

Geliştirme aşamasında olan Stray Souls, PC, PS5, PS4, Xbox Series X/S platformlarında piyasaya sürülecek. Bu sene içinde çıkması planlanıyor. Fakat oyun dünyasında ertelemeler yaşanabiliyor. Umarız herhangi bir terslik olmaz ve 2023’te bu ilginç korku oyununu görürüz.

Kaynak : https://www.cnnturk.com/teknoloji/stray-souls-bu-oyun-ile-cok-gerileceksiniz
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli