user
e
sv

Microsoft’tan kripto atağı: Edge, çok konuşulacak özelliği alıyor

185 okunma — 19 Mart 2023 14:13
Microsoft, kripto sahiplerini sevindirecek bir adım attı. Microsoft Edge için kripto cüzdanı desteği geliyor.

Kripto paralar daha fazla kullanıcı tarafından benimsenirken, tarayıcılar da buna adapte olmaya çalışıyor. Microsoft, Edge tarayıcısına yerleşik bir kripto cüzdanı eklemek için çalışmalara başladı. Bu özellik şu anda yeni bir cüzdan oluşturan veya mevcut cüzdanı Edge’e bağlayabilen bir grup kullanıcı tarafından test ediliyor.

Microsoft Edge yerleşik kripto cüzdanı desteği kazanıyor

Microsoft, Edge cüzdan (M-Wallet) özelliği sayesinde kullanıcıları güvenli olmayan adreslerden veya uygulamalardan korumayı amaçlıyor. Yeni kripto para desteği, entegre güvenlik özellikleriyle çok daha basit bir deneyimi mümkün kılacak.

Edge Canary ile test programın kayıt olan kullanıcılar cüzdana edge://wallet/crypto adresi üzerinden erişebilir. Kullanıcıların kripto para birimi transfer etmesine, göndermesine, satın almasına ve farklı para birimlerini takip etmesine izin veriyor.

FBI yetkilileri, play to earn oyun modeli üzerinden yapılan dolandırıcılık faaliyetlerinin artış gösterdiğini açıkladı.

Edge dijital cüzdanın ilk sürümü, Coinbase ve MoonPay borsalarını destekliyor. Ancak ilginç şekilde henüz en popüler kripto para platformu olan Binance enegrasyonu duyurulmuş değil. Gelecekte daha fazla borsanın eklenmesi bekleniyor.

Yine de Edge’de yerleşik cüzdan kullanımı isteğe bağlı olduğunu belirtmek gerekiyor. Yani kullanıcılar isterse eklentiler veya uygulamalar üzerinden farklı cüzdanları da tercih edebilir.

Microsoft Edge, yerleşik kripto desteği sunan ilk web tarayıcısı değil. Başka bir Chromium tabanlı tarayıcı olan Brave Browser, kullanıcılar için ödül sistemi de dahil olmak üzere geniş bir kripto para desteğine sahip. Ayrıca Opera’nın yerleşik dijital cüzdan barındırdığını belirtelim.

Kaynak : https://shiftdelete.net/microsoft-edge-kripto-para-cuzdani
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli