user
e
sv

Samsung yeni su geçirmez taşınabilir hoparlörünü satışa sundu

139 okunma — 06 Mart 2023 10:19
Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bu defa da taşınabilir su geçirmez hoparlörünü tanıtarak satışa sundu.

Samsung, 2023 yılındaki ilk ses cihazını, dahili bir bataryaya sahip olan bir taşınabilir hoparlör olarak piyasaya sürdüğünü duyurdu. Sound Tower MX-ST45B adı verilen hoparlör, Bluetooth bağlantısı sayesinde TV’ye ve aynı anda iki akıllı telefona bağlanabilmesiyle partiler için ideal.

Sound Tower MX-ST45B’nin pil ömrü tek bir şarjla 12 saate kadar dayanırken, enerji kaynağına takılmadan bataryayla çalıştığında hoparlörün enerji çıkışı 80W RMS olarak sınırlandırılıyor. Multi-connection Bluetooth özelliği, birden fazla cihazın aynı anda bağlanmasına olanak tanıyan bir özellik olup LED ışıkları müziğin ritmine uyum sağlar. Hatta, 10 Sound Tower hoparlörünü senkronize ederek oldukça yüksek bir partide kullanabilirsiniz.

Samsung yeni su geçirmez taşınabilir hoparlörünü satışa sundu

Sound Tower MX-ST45B, IPX5 su direnci sınıflandırmasına sahip. Teoride, bu düşük basınçlı su jetlerine karşı koruma sağlamalı. Uygulamada ise, IPX5 sınıflandırması, kazara dökülmelere ve yağmurlu hava koşullarına karşı koruma sağlayacaktır. Sonuç olarak, tek bir şarjla 12 saatlik batarya ömrüne sahip bir taşınabilir hoparlör olduğundan, Samsung, insanların iç mekanlarda ve açık havada kullanmak isteyebileceği türden bir cihaz üretmeyi fazlasıyla başarmış.

Sound Tower MX-ST45B, 281.0 x 562.0 x 256.0 mm ölçülerinde ve 8 kg ağırlığında. 3.5mm girişine sahip olan hoparlör, bir uzaktan kumanda ile birlikte gelirken, optik giriş ve NFC bağlantısı bulunmuyor. Hoparlör ayrıca USB müzik çalma yeteneğine sahipken AAC, WAV, FLAC ve MP3 formatlarını da destekliyor.

Sound Tower MX-ST45B, sadece Brezilya’daki Samsung çevrimiçi mağazasında R$2.999 ($579) fiyatla satışa sunuluyor. Ancak bu cihazın kısa sürede daha fazla pazarda da satışa sunulacağını da söyleyelim.

Kaynak : https://www.teknolojioku.com/mobil/samsung-yeni-su-gecirmez-tasinabilir-hoparlorunu-satisa-sundu-64047e42d52cef62473c9566
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli