user
e
sv

PUBG Esports sezonu için global partnerler belli oldu

193 okunma — 18 Şubat 2023 17:32
Yeni PUBG Esports sezonu hızla yaklaşırken KRAFTON, Inc. 2023 sezonuna katılacak sekiz Global Partner Takımı (GPT) resmi olarak seçti.

Dünyanın tüm bölgelerinden takımlar, Global Partner Takım programında yer almak için davet edildi ve gönderilen tüm başvuruların kapsamlı bir şekilde incelenmesinin ardından, PUBG Esports Değerlendirme Komitesi tarafından 2023 sezonunun GPT’leri olarak aşağıdaki takımlar seçildi: 17 Gaming, FaZe Clan , Four Angry Men, Gen.G, Natus Vincere, Petrichor Road, Soniqs ve Twisted Minds. Sunulan her başvuruyu incelemek için bir değerlendirme komitesi oluşturuldu ve son onay için üç ana kategori – yönetim, hayran grubu ve tarihi – dikkate alındı. Bu kuruluşlar, yıllar boyunca sadece PUBG Esports etkinliklerine katılma istek ve arzularını göstermekle kalmayıp, aynı zamanda PUBG Esports ekosistemini geliştirmeye ve büyütmeye de yardımcı oldular.

GPT’ler, PUBG Esports’un resmi ortak takımları olarak kabul edilmektedir ve özel takım markalı oyun içi eşyalara sahip olacaktır. Her GPT’ye iki PUBG Global Series (PGS) etkinliğinde de bir slot verilecektir. Ayrıca oyun içi eşyaların satışından elde edilen kârın bir kısmı, ortak takımlarla paylaşılacaktır.

Kaynak : https://mediatrend.mediamarkt.com.tr/pubg-esports-sezonu-icin-global-partnerler-belli-oldu/
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli