user
e
sv

Need For Speed, 2023 yılını es geçebilir

196 okunma — 14 Şubat 2023 18:18
Son olarak geçtiğimiz yıl çıkan oyunuyla yarış severlerin karşısına çıkan NFS, yeni oyun konusunda 2024 yılını hedefliyor.

Oyun dünyası uzun zamandır şöylebirbiri ardında gelen güzel haberlere hasret. 2019 yılının sonlarına doğru hayatımıza giren ve daha yeni yeni etkilerini kaybeden pandemi yüzünden 3 yıldan uzun bir süre sessizliğe bürünen oyun dünyası, aslında 2022 yılından bir hayli umutluydu.

Bununla birlikte her ne kadar 2022 yılı içerisinde çıkacağı daha önceden duyurulan pek çok oyun olsa da, zaman içerisinde bunların ya ertelendiği ya da iptal edildiği ortaya çıkınca oyun severleri de yine büyük bir karamsarlık kaplamış oldu. Ancak ünlü duyumcu Tom Henderson, oyun dünyasının üzerinde dolaşan kara bulutların yıl sonuna doğru dağılacağını müjdeledi.
Henderson tarafından yapılan açıklamaya göre, uzun süredir beklenen yeni Need for Speed oyunu 2024 tarihi itibariyle raflardaki yerini alacak. Ünlü duyumcu tarafından bu kadar net bir tarihin telaffuz edilmesi, oyunseverlerin umutlarını arttıran bir unsur olurken, açıklamanın devamında oyunun 2023’ün son çeyreği içerisinde tanıtılacağının belirtilmesi de bu iddiaların doğru olup olmadığını çok kısa bir süre içerisinde öğreneceğimizi gösteriyor.

En son 2022 yılında piyasaya sürülen Need for Speed: Unbound oyunuyla karşımıza çıkan seri, halen Underground macerasıyla yakaladığı başarıyı tekrar edebilmiş değil. Bakalım serinin yeni oyunu unutulmaz efsanenin yerini alabilecek mi?

Kaynak : https://www.cnnturk.com/teknoloji/need-for-speed-2023-yilini-es-gecebilir
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli