user
e
sv

Panasonic yeni nesil 1 Çipli DLP projektörlerini duyurdu

226 okunma — 09 Şubat 2023 19:11
PT-REQ12 Serisi ve PT-REZ12 Serisi 1 Çipli DLP lazer projektörler, 12.000 lm’ye kadar parlaklık, 4K çözünürlük ve 240 Hz’e kadar projeksiyon özelliğiyle görülmemiş deneyimler sunuyor

Panasonic Connect Europe, Konum Tabanlı Eğlence endüstrisi için yeni üretim olanakları sunmak ve iş akışını basitleştirmek üzere tasarlanmış yeni nesil PT-REQ12 Serisi (4K) ve PT-REZ12 Serisi (WUXGA) 1 Çipli DLP™ lazer projektörlerini duyurdu. 12.000 lm’ye kadar parlaklık, 4K çözünürlük ve minimum gecikme süresiyle 240Hz projeksiyon özelliği sayesinde iki yeni seri, müzeler, sürükleyici deneyimler ve kiralama ve sahnelemede geçici kurulumlar için ideal hale geliyor.

Panasonic’in 2 eksenli piksel kaydırma teknolojisi olan Quad Pixel Drive’a sahip ilk 1 Çipli DLP™ projektör olan REQ12 Serisi, derin, pürüzsüz ve ayrıntılı otantik 4K görüntüler üretiyor. Minimum 6 ms veya daha az gecikme süresine sahip sorunsuz görüntüler için 240Hz projeksiyonu destekliyor. Ayrıca hızlı hareket eden nesnelere projeksiyon yapmak, etkileşimli uygulamaları ve sahne performanslarını zenginleştirmek için opsiyonel ET-SWR10 Gerçek Zamanlı İzleme Projeksiyon Haritalama Sistemi ile çalışacak şekilde tasarlandı.

Yeni optimize edilmiş lensler doğal kontrast performansını artırırken, yeni sahne analizi devresiyle geliştirilen Dinamik Kontrast, görüntünün aydınlık ve karanlık alanlarını daha iyi tanıyarak her sahneye canlı bir şekilde hayat veriyor. Kullanıcılar artık görüntüleme alanının dışındaki çakışmalarda siyah düzeyli bölgeleri azaltmak için siyah düzey ayarı ile geometrik ayar arasındaki bağlantıyı kaldırabiliyor. Birden fazla ekranda tamamen kesintisiz projeksiyon sağlamak için 17 adede kadar kontrol noktası kullanarak siyah kenarlık şeklini ekran eğriliğine göre ayarlamak da mümkün oluyor.

Kaynak : https://mediatrend.mediamarkt.com.tr/panasonic-yeni-nesil-1-cipli-dlp-projektorlerini-duyurdu/
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli