user
e
sv

Apple, M2 ve M2 Pro ile gelen yeni Mac mini’yi tanıttı

212 okunma — 09 Şubat 2023 19:22

M2 ve yepyeni M2 Pro ile Mac mini, daha yüksek performans ve inanılmaz bağlantı seçeneklerini aynı anda sunuyor.

Apple, M2 ve yepyeni M2 Pro ile süper güçlere kavuşan yeni Mac mini’yi tanıttı. M2 çip ile Mac mini şimdi daha güçlü ve yetenekli.  Yeni M2 Pro çip, Mac mini’yi ilk kez profesyonel düzeyde performansla tanıştırıyor. Kullanıcılar daha önce bu kadar kompakt bir tasarımda hayal bile edemeyecekleri yüksek performanslı iş yükleriyle çalışabilecekler. M2 ve M2 Pro çipe sahip Mac mini daha hızlı performans ve daha da fazla birleşik bellek sunuyor. 

Gelişmiş bağlantı seçeneklerine sahip M2 modeli iki adede, M2 Pro modeli ise üç adede kadar ekrana destek veriyor. Studio Display ve Magic aksesuarları eşliğinde, macOS Ventura’nın gücü ve kullanım kolaylığıyla birlikte Mac mini, kullanıcıların üretkenliğine ve yaratıcılığına seviye atlatacak olağanüstü bir masaüstü deneyimi yaşatıyor.

“Kompakt tasarımında inanılmaz özellikler ve çok geniş bağlantı seçenekleri sunan Mac mini, birçok farklı yerde birçok farklı yolla kullanılıyor. Bugün, bu modeli M2 ve M2 Pro ile daha da ileriye taşımaktan büyük heyecan duyuyoruz.” diyen Apple’ın Global Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Greg Joswiak sözlerine şöyle devam etti: “Daha yüksek performans ve yetenekleriyle M2 çipli Mac mini son derece avantajlı bir çözüm. Profesyonel düzeyde güçlü performansa ihtiyaç duyan kullanıcılar ise kendi sınıfındaki hiçbir masaüstü bilgisayara benzemeyen M2 Pro çipli Mac mini’yi tercih edebilir.”
Kaynak : https://mediatrend.mediamarkt.com.tr/apple-m2-ve-m2-pro-ile-gelen-yeni-mac-miniyi-tanitti/
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli